demir59' Alıntı:sahibinden.com'da 3 adet uzun şase benzinli var. Rentten çıkma...
Rentten çıkma neden alınmaz.? Oysa araçlar henüz 65.000'de fazla yorulduğunu düşünmüyorum. Fiyatlarıda makul 8.000 ile 8.500 arası.
Araçların teknik bilgisini bilen var mı? Motor 1.300-1.600 arası yazıyor, tam motor gücü nedir?
Son olarak bu aracı alsam. aşağıdaki şekle getirmek için daha nekadar masraf yapmam gerekir.?
Saygılar.
ozkalpbugra' Alıntı:Ladayı Aldım Neden ??
-6000-7000 TL bütçem vardı
-bu paralara bulduğum suzukilerin hepsi makaslıydı çevremden aldığım bilgilere göre makaslı suzukiler askıda kolay kalıyormuş. Nivada 4 tekerde helezyon yay var. Daha esnek bir araç
-95 model ve sonrası suzukilerde benim bütçemi aşıyordu
-Suzuki tabikide güzel. Başlangıç olarak(tamamen duygusal sebeplerden ötürü) ladayla başladık yarın ne getirir ne götürür bilemem
-Ladanın yedek parçaları bol ve ucuz ön takımı elden geçirdim 100 küsür lira tuttu malzemeleri.
Niva doğuştan offroadçu. fazla bir modifikasyona gerek kalmadan 4 ad ok 144 lastikle parasının hakkını kat kat veren bir araç diye düşünüyorum
yuzen_adam' Alıntı:Çay tabağı kadar balata olunca heralde hard offroad yapınca fazla dayanmıyor..
bigfoot' Alıntı:aynen öyle.bu hafta sonu 1 takım daha taktım ama bu sefer kenardaki çıkmalardan ;D.2 sene içinde en az 10 adet değiştirdim :'( :'( .hatta broz taktım onu bile yaktım gerçi onda mekanik ayarı yapmamıştık.
şimdi yeni bir şey deneyeceğim.1.6 vitaradan çıkma volant ve baskı balata ayarladım.bunun dış çapı ve kalınlığı gibi ölçüleri biraz farklı.
bazı torna vs. işlerini yaptıktan sonra deneyeceğim .
hadi hayırlısı