Arama sonuçlarınız

1. rkn

Vitara Ispanyol Buji Kablo Sıralaması

İyi niyetli, yapıcı paylaşımız için çok teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

2. rkn

Değerli arkadaşım, yorumun için teşekkür ederim. Benzer model aracı olan bir üyelerden cevaben hiç olmazsa distiribütor fotosu istemişim, bir kişi forumdabunu görüp kendi aracının suyuna bakarken şu fotoyu da çekse zorluk olmaz diye düşünüyorum. Kimse mecbur değil cevap yazmaya, o halde neden...
  3. rkn

Aracınız 1.6 jlx santana mıdır? İnternette de bulunan 1-3-4-2 doğru fakat distribütör kapağındaki yeri farklıymış. yani bu sıralama malesef aracı çalıştırmamıştı. Bu arada sorunu servis çağırarak çözmüştük, dist. kapağında sol üst 1. silindir buji kablo yeri olacak şekilde 1-3-4-2 takılıyormuş...

4. rkn

sorum 1.6 16v jlx kasa içindi ve belirttiğiniz siteden de yardım istemiştim gibi hatırlıyorum. Fakat malasef kanka olmayınca mıdır bilmem cevap bulamadım, link te aradığımı bulamadım, yinede cevap için teşekkür ederim.
  5. rkn

iki yıl olmuş. Cevap gelmemiş. İllaki bana değil, ihityacı olan başkalarına da faydası olurdu. Bir arkadaş yardım için sadece şunu yapsa yeterdi ! kaputu açıp buji kabloları ve distribütorün fotosunu çekecek. Bu forum sayfasının hali bizim halimiz gibi. Kimse cevap vermek zorunda değil, fakat bu...

6. rkn

Yardim 16 Jlx

Sizi tebrik ediyoruz. Ateşleme zamanını yani avans tabancasının evde yapılmışını nette görmüştüm. ufak bi devre ve tek ledli bi ışık ile basit pratik bir alet mümkünmüdür. Çalışmalarınızda başarılar.

7. rkn

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Jant Yardımı

Hub (ön kilit) ile jant kapağı (binek araç jant kapağı) karışmış gibi. Hub önlerde olur ve janta değil aks başına montedir. yukarıdaki orjinal jant oldugu için sorun olmaz. Yine anlamadıysanız aracınızın yakın fotolarından cevaplayalım.
  8. rkn

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Jant Yardımı

sahibinden.com da 195/80 olarak lastik ilanlarında orjinal vitara jant lastik takım satılık var 700 - 800 lira gibi fiyat vardı.
  9. rkn

Pajero Wagon 3.2 Di-d Ile Ukrayna Keşif

Güzel anlatım ve fotograflar, paylaşım için teşekkürler.

10. rkn

Merhaba 2001 model vitara ispanyol distiribütördeki buji kablo sıralamasına ihtiyacım var. 1. silindire giden kabloyu belirten foto da olabilir.

11. rkn

Vitara Jlx Otomatik Geri Vitese Gecmiyor

Sorununuz elektrik soketleri veya elektronik kaynaklı olabilir.
  12. rkn

Suzziki Vitaranın Orjinal Kitapcığı

Bende vitara versiyonlarının kitapçıkları pdf olarak var, paylaşmaya çalışayım. Vitara kitapcık

13. rkn

Arazi Vitesi 4h Durumunda Giderken Gelen Ses

Diferensiyel konusunda istanbul'da 'Diferansiyel Garage' 0534 839 78 02 internette olumlu yorumlar almış bir yer. Telefonla oraya bir danışın isterseniz.
  14. rkn

Suzukİ Vİtara 1.6jlx 2001 Model Dİstrİbütör

Mrb. Distribütörden avans ayarı yapılır. Üstündeki civata 12 anahtar bendeki onu gevşetince sağa sola döner. Avans tabancası ile kontrol edilir. Tabanca olan servis ben bulamadım. Göz kararı bakıyorlar. İnternetten de detaylı bilgi bulabilirsiniz, (ignition timing ) diye arayın. Siz ayarı...
  15. rkn

Vitara Jlx Otomatik Geri Vitese Gecmiyor

Değişim yağınız Atf dextron 2 midir.

16. rkn

Grant Vİtara Yakit Bİlgİsİ

,
  17. rkn

Manuel Hub Çalışma Sistemi

Bende öyle sanmıştım. 4x çalışıyor yazılmış, kapaksa nasıl çalışacak?
  18. rkn

Dİstrİbütör Arizasi

Avans ayarından olabilir.

19. rkn

Anladım, 4x den çıksanızda arkadan bağımsız ön diferansiyel ve şaft dönüyor, O halde biraz yakıt ve birazda yolda ses artabilir, çok az ön arazi mekaniğini yorabilir. 80 km üstü iyi olmaz zannederim.
  20. rkn

Manuel hub: adı üstünde elle müdehale etmek gerekiyor. Otomatik hub: adı üstünde aracın hareketiyle otomatik devreye girip çıkar, detaylı anlatım forumda vardır. 4x4 hub Denemek için ya araziye yada aracı güvenli askıya alıp iki teker (ön ve arka) havada olup aracı çalıştırın, boşta 4h ye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri