Arama sonuçlarınız

1. S

Avusturya'lı

Ynt: Avusturya'lı teşekkür ederim bora abi ama bu super motor degil enduro ;D şaka bi yana umarım güzel günlerde bineriz hep beraber

2. S

Avusturya'lı

Ynt: Avusturya'lı baktıgın zaman bütün motorlar taş gibidir sonucta ktm de iyi bakılması gereken bir motor ancak tabiki taş gibidir.Bu motorda konfor felan aramayın nasıl otomobil ve safkan jeep konforu farklıysa buda farklı nasıl spor arabalarda konfor yoksa bundada yok ancak kullanım zevki...
  3. S

Avusturya'lı

Ynt: Avusturya'lı herkese çok tesekkür ederim güzel dilekleri düsünceleri için.ktm 400 ü de güle güle kullanın yalnız aldıgın makina spesiyal makina çok güclüdür kullanırken dikkat et saatlilk bakımı vardır sanırım bu konularda bilgin vardır yok ise bilenlere danış derim güle güle kullan

4. S

Avusturya'lı

Ynt: Avusturya'lı iyi dilekleriniz için tesekkürler arkadaslar ;) kazasız belasız güzel gazlamalar yaparız umarım ;D
  5. S

Avusturya'lı

Arkadaslar Allah bu güzelliği bana nasip etti sizede gönlünüzdeki en güzel motorrları nasip etsin..Antalydan aldım geldim 570km beraber yol aldık huyumuzu suyumuzu ogrendık 5700kmde 2003 model KTM 640 LC4

6. S

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu sagol bora abi sen kurtulmaya calısıyon biz bulasıyoz hayırlısı olsun artık 2003 model gri siyah 640 lc4 5700 kmde foto işini uygun bir zamanda halledecem :)

7. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Arkadaşlar Antalyadan motorumu aldım sag salim binerek getirdim KTM ile 570 km yol geldım bır gunde bugun biraz agrılarım olsada :P yol yaptıkça cok daha zevk almaya basladım 100 km nın altına dusmeden geldım ortalama 4.75 lt yakıt yakmısım cok keyıflı...
  8. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Arkadaşlar yarın aksam Antalaya gidiyorum orda gözüme güzel bir ktm kestirdim Allah izin verirse onu alıp pazartesi günü işlemleri halledip gelmeyi düsünüyorum hakkınızı helal edin demir atımla aranızda olurum yakın zamanda ;D
  9. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu valla arkadaslar tanısma forumunun gidişatı bozdum farkındayım özür dilerim ;D ancak Bora abicim şu an altında en kral motor var kıymetini bilmelisin dakarda yarışmış bir makina,bende KTM ci olcam Allah izin verirse ve de insanlar KTM hakkında çok...

10. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu tamamda abicim sonuc olarak butun sorunları halletmıssın en az 20 bın km sorunsuz bınecek hale gelmıs motorun bu saatten sonra satman anlamsız zaten cok zor satılan bır alet ayrıcza makyaj olarakta senın motor cok temiz,bence ettiğin masrafa degecek bir...

11. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu bora bey siz gül gibi güzelim motorunuzu neden satılıga cıkardınızki hem bide bütün bakımlarını yaptırıp taş gibi yaptıktan sonra? acaba mersinde ktm den anlayan birinin olmaması nedeniylemi zorluk yaşadınız bende ktm ye döndum son olarak :) sizin motoru...
  12. S

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Ufuk bey çok büyük geçmiş olsun ne desek boş hayatımız biraz Allah'ın takdirine kalmış bu ülkede motora binmeyi bırakın yaşamak bile mucize.

13. S

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Bence motorlar hakkında arastırma yaparkken dogru kişilerden dogru bilgileri almak önemlidir, aslında en güzeli o motoru kullanmaktır.Piyasada bir sürü insana sorun bmw 650gs ye çok titreşimli derler ancak ne düzeyde bunu bilemessiniz kullanıp karar vermek lazım neye göre...
  14. S

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? evet vural bey aynen öle işten gücten fırsat bulup dogada gecirebilecegimiz her zaman en güzel zamanlar olacaktır.Malzemelerimi bahara kadar tamamlarım sanırım yeterki ekonomik kriz çıkmasın bu ülkede ayrıca aldıgınız ödülden dolayı tebrık ederım bende fotografla...
  15. S

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Açıklamalr için tesekkürler gercekten kullanıcıların yaptıgı yorumlar daha bilgilendirici oluyor ama sanırım gonlum hala xt660dan yana ve de ne olursa olsun alcam o motoru ayrıca cadır mat tulum ocak tencere tava komple setlerımde alıp kendımı yollara vurmayı dusunuyorum...

16. S

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Saol Bora bey iyisiniz umarım sizinde başınızı çok ağrıttım ;D ben motora daha çok haftasonları binebiliyorum ev iş çok yakın olduğu için haftaiçi binme şansım çok olmuyor ,çokta off road agırlıklı bir makina olmasına gerek yok aslında bozuk yollarda beniz üzmesin...
  17. S

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Merhaba arkadaslar xt660 aklımdaydı her zaman ancak fiyat olarak kendiimi çok fazla yormak istemiyorum bu nedenle üzülerekte olsa vazgecmek durumunda kalıyorum belki olur ama şimdilik çok mantıklı gözükmüyor :-\tip olarak ve teknik özellik bakımından Honda NX 4 Falconuda çok...
  18. S

Motosikletlerimiz İle Ormanda Kamp Planı.

Ynt: Motosikletlerimiz İle Ormanda Kamp Planı. valla bendede ybr var satıyorum su an icin ancak camura felan girmediğiniz sürece sizi stablize yolda her zaman tasır ben en son yedigöllere gittim geldim sorun yasamadım ama enduro kadar konforlu olmaz tabiki.ama kros lastık bulup takarsanız cok...

19. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bora arkadasıma çok tesekkür ederim beni kırmayıp Mersin'de ki motora baktı ancak onun icine pek sinmedi bu nedenle o motordan vazgectim tekrar Bora'ya çok tesekkür ederim motoru dayanısması bu olsa gerek Ankara'ya her zaman beklerim.İstanbulda bir xt...
  20. S

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu vural bey sele yüksekliği 865mm sanırsam epeyce yüksek ancak amartisörler alcalabiliyor sanırsam olmadı seleyi inceltiriz ;D benimde boyum 172cm >:(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri