Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,089
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

mr.morning' Alıntı:
evvela herkese merhaba bir motor sevdalisi olarak araniza katlmak gayet guzel benim icin kilometre yapmayi seven herkese benden sellamlar istanbulda senelerce turizm sektorunde calistiktan sonra artik ozel bir sirkette calismaya basladim ve ne guzelki artik bir seyler yapmaya vaktim var organizasyonlatrdan haberdar ederseniz sevinirim ve vaktim olan tum organizasyonlara gelmek isterim saygilar

hoşgeldiniz keyifli forumlar.

Etiketler

bora1071' Alıntı:
hoşgeldiniz keyifli forumlar. 2008'de xt 660 la 9000 km yapmıştım. aile baskısı sonucu satmak zorunda kalımıştım. güzel motordur ;D artık bağımsızlığımı ilan ettim ktm aldım o ayrı ;)

Hoşbulduk, teşekkür ederim. E yaşasın ÖZGÜRLÜK!!!

Aramıza yeni katılan arkadaşlar gezenbilire hoşgeldiniz,motosiklet gurubun dışında tüm etkinliklerimizede katılımlarınızı beklerim biz büyük bir aileyiz.

bora1071' Alıntı:
hoşgeldiniz keyifli forumlar. 2008'de xt 660 la 9000 km yapmıştım. aile baskısı sonucu satmak zorunda kalımıştım. güzel motordur ;D artık bağımsızlığımı ilan ettim ktm aldım o ayrı ;)

Merhabalar Bora bey yeterli mesaj sayım olmadıgı için s ize özel mesaj yollamadım burdan ulasabildim..ben motorum udegiştirmek istitorum yamaha xt660 r buldum mersinde,sizde düzgün tecrübeli bir insana benziyorsunuz benim için mersindeki motora bakabilirseniz çok mutlu olurum en azından bana haber verirseniz bakıp bakamicanızla ilgili ona göre başka kişileri bulmaya çalışcam
ilanın linki budur http://www.sahibinden.com/yamaha_xt660_r_fume-60WQQaXQQ18535240WQQpXQQdisplayitem muhasebeci bir arkadaşmış ikinci sahibiymiş servis bakımlı dedi teker dısında hiç bir problemi yok dedi sizde incelerseniz çok süper olacak :smiley:

scuderia' Alıntı:
Merhabalar Bora bey yeterli mesaj sayım olmadıgı için s ize özel mesaj yollamadım burdan ulasabildim..ben motorum udegiştirmek istitorum yamaha xt660 r buldum mersinde,sizde düzgün tecrübeli bir insana benziyorsunuz benim için mersindeki motora bakabilirseniz çok mutlu olurum en azından bana haber verirseniz bakıp bakamicanızla ilgili ona göre başka kişileri bulmaya çalışcam
ilanın linki budur http://www.sahibinden.com/yamaha_xt660_r_fume-60WQQaXQQ18535240WQQpXQQdisplayitem muhasebeci bir arkadaşmış ikinci sahibiymiş servis bakımlı dedi teker dısında hiç bir problemi yok dedi sizde incelerseniz çok süper olacak :smiley:

bu motorun ilanını görmüştüm. sizin için motora kendim bakarım anladığım kadarıyla. resimlerden bakınca düzgün bir motora benziyor ama yakından incelemek gerekli. cep telim:0505 69 69 199

bora1071' Alıntı:
bu motorun ilanını görmüştüm. sizin için motora kendim bakarım anladığım kadarıyla. resimlerden bakınca düzgün bir motora benziyor ama yakından incelemek gerekli. cep telim:0505 69 69 199

çok tesekkür ederim sagolun numaranızı kaydediyorum

vural bey sele yüksekliği 865mm sanırsam epeyce yüksek ancak amartisörler alcalabiliyor sanırsam olmadı seleyi inceltiriz ;D benimde boyum 172cm :mad:

mrtvural' Alıntı:
Makina temize benziyor, fiyatı da iyi.. bende mi değişsem ne yapsam :-\ Bora şef, Sele yüksekliği nedir bu aygırın?

abi yanılmıyorsam ve hatta net olarak 86,5 cm vardır.ben orjinal haliyle kullanmıştım xt 660 varken benim boy 1.75 cm. mersin'de bir abimizde var, kendisi alçaltma aparatı uygulatmış ve rahat sürüyor. tahmini abimiz 1.64 m

bu aparattan benim ktm in eski sahibide bana verdi ama hiç takılmamış. bende kullanmadım hiç ama şu var ön maşadan indirilmiş halde aldım. işte resimleri;

CIMG3996.jpg

Benim boyum da 1.65.. Bende alçalttım mmotorumu biraz ama esas sele süngerini değiştirinde ayak uçlarım değdi yere. Süngeri ve derisini söktüm, yeni sünger ve kırmızı deri kapladım. Orijinlaini bozmasım oldu ya 2 gün sonra sattık, alacak kişiye orijinal sele süngeri ile vericem.

Her ne kadar yol alırken boy sorun olmasada, yolda giderken yada engebeli yada eğimli yerlerde yol alırken, ayağını uzattığında yere değmelisin. Birkaç kere durduğum yerde düşürdüm motoru. Motor belli bir derece yana yattığında ve ağırlı o taraftaki bacağına yüklendiğinde tutamıyorsun ağırlığı bende kontrollu bir şekilde olduğu yere bırakıyorum motoru. Buna benzer birkaç durum da arazide yaşadım ;D

Sonuç olarak Allah bizi böyle yarattı, bizde elimizden geldiğince bu dezavantajı lehimize çevirmeye çalışıyorum. Boy müsait olsaydı o zaman durum farklı olurdu tabiyki ;)

Kocaeli'den selamlar

slm
adım sefa
burda motora gönül verenlerle olmaktan mtluyum.
bır gun bıryerlerde buluşmak dılegıyle..

P1430199.jpg

tşşkrler murat bey
uzun zamandan sonra kavustum.
ama burda degılde başka şartlarda olsydım.
mesela kocelı de
geçen gun korfez de yapılan yarışlara baktım orda olamadığım için için gitti.
benım için demokrası parkında bır çay için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri