Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Allah bu güzelliği bana nasip etti sizede gönlünüzdeki en güzel motorrları nasip etsin..Antalydan aldım geldim 570km beraber yol aldık huyumuzu suyumuzu ogrendık 5700kmde 2003 model KTM 640 LC4
Hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor makina.Yalnız huyunu suyunu öğrenmek için biraz erken bence KTM den bahsediyorsak
Motorun mekaniğinden, bakımından anlıyorsanız taş gibi makinadır; ama anlamıyorsanız hemen anlamak için service manual'ı çalışmaya başlayın ;D
herkese çok tesekkür ederim güzel dilekleri düsünceleri için.ktm 400 ü de güle güle kullanın yalnız aldıgın makina spesiyal makina çok güclüdür kullanırken dikkat et saatlilk bakımı vardır sanırım bu konularda bilgin vardır yok ise bilenlere danış derim güle güle kullan
baktıgın zaman bütün motorlar taş gibidir sonucta ktm de iyi bakılması gereken bir motor ancak tabiki taş gibidir.Bu motorda konfor felan aramayın nasıl otomobil ve safkan jeep konforu farklıysa buda farklı nasıl spor arabalarda konfor yoksa bundada yok ancak kullanım zevki torkun verdiği hissetirdiği güç anlatılmaz ayrıca muhtesem amartisörlere sahip sertlik ayarı yapılabiliyor.