Arama sonuçlarınız

1. N

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? kelebek'i izlemedim ama Esaretin Bedeli gerçekten çok etkileyiciydi.. Bir film de ben tavsiye edeyim "Lorena" mahkum yaşantısına farklı bir açıdan yaklaşan yine etkileyici bir film..

2. N

Hikayeler

Ynt: Hikayeler bu güzel hikayeler için teşekkürler
  3. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkürler.

4. N

Antalya - Köprülü Kanyon

Ynt: Antalya - Köprülü Kanyon güzel ifade ;)
  5. N

İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... sistemi eleştirmeyin mi demek istiyorsunuz? evet aç olan insanlar 1000 yıl önce vardı sonra da olucak ama Türkiye de insanlar aç kalmıyor demek nasıl bir çelişki peki? siz başta İstanbul da da olmak üzere sosyal bilimcilerin yeni bir sınıf olarak...

6. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz Erhan bey, bende sizinle aynı fikirdeyim ve antalyadayım sizin gibi düşünen başka arkadaşlar da var antalyada yakında organize olucağınızı düşünüyorum

7. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... insan neyi ne kadar anlatmaya çalışırsa çalışsın anlatabildiği, karşısındakinin anlayabildiği kadardır.
  8. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... kuşak farkı bakış açısı,buranın bir güzel yanıda bu farklılıklarda ....
  9. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... konu bütünlüğünü bozmadan cevap vermek istiyorum melinda hanıma; secret'ın türkçe karşılığı mutluluk değil sır'dır. mutluluğun sırrıda insanların kendisi ile ilgilidir ben bunu kastetmiştim kısaca.. isterseniz secret başlıklı bir konu açıp uzunca...

10. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... bence yazdıklarımızı tekrar okuyun anlaşılamadık

11. N

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) iyi dileklerinir için teşekkür ederim
  12. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... anlatamamışım; yalıda oturan bir insanla x dağ köyünde oturan bir insanın hayattan beklediği farklıdır. hem dağ köyünde yaşamış hem yalıda yaşamış bir insanınki daha da farklıdır. ama en şanslısı tabiki de üçüncüsüdür. yaşadıklarının farkındaysa ruhunu çok...

13. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... darısı çözemeyenlerin başına diyelim o zaman buradan :P
  14. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... aynen katılıyorum kısaca secret'ı çözmek ;)
  15. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... keşke bütün insanlar düşünmenin ne kadar önemli olduğunu, aslında düşüncelerimizin hayatımızı şekillendirip yönettiğini bilse ve başkaları ve kendi adına hep olumlu şeyler düşünse dünya yaşanılası bir yer olurdu hatta biraz ileri gidelim cennet olurdu

16. N

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi... şuan içim acıyor yoruma gelince insanların hayattan beklentileriyle orantılı mutlulukları teyzem tabiki mutlu çünki onun beklentisi bir çatı bir yudum sevgi,bir sıcak yemek ,o sıcak yemeği evinde bulsa belki mutluluğu on kat olacak ama işte insanlığın...
  17. N

Türk Mutfağı ve Yemek Kültürü

Ynt: Türk Mutfağı ve Yemek Kültürü yemeklerin hepsini yemek istedim olmadı şimdi gece gece :) şaka bir yana ne kadar zengin bir mutfak! ağız tadını bilene çok ta lezzetli eminim..
  18. N

Hikayeler

Ynt: Hikayeler hoşbulduk Fatoş Hanım, hemen bir tane paylaşayım benimki şu son günlerde okuduğum bir hikaye yabancı bir yazardan ama olsun Borges'tan; “ O zamanlarda, aynalar dünyasıyla insanların dünyası birbirlerinden kopmamıştı. Üstelik, birbirlerinden çok farklıydılar – ne varlıklar, ne...

19. N

Kaleiçi

Ynt: Kaleiçi sevindim merakla bekliyoruz =)
  20. N

En Sevdiğiniz Yeşilçam Oyuncusu Kim?

benim favori Yeşilçam yıldızım tabiki Türkan Şöray

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316