İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,428

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
[attachment=1]

Bir kuru ekmeğe muhtaç insanlar vardır ya hani,
sadece karnım doysun başka birşey istemiyorum diyerek
her ağzına götürdüğü kuru ekmek için bile şükreden
o temiz insanlar...
Mutluluğu başka yerde arama,
mutluluk aslında elinin altında....!
Sen yeter ki kıymet bil..
İnsan üstüne değil,
altındakilere bakıp her zaman şükretmeyi bilmeli..

Televizyonlarda ve renkli basında yaşamları görüp
''Bizimki de hayat mı be?!!!..'' demeden önce
bu fotoğrafa bakın diyorum..." ve şu güzel cümleleri yazıyorum ..

Asalet Boyda değil , Soyda olmalı. !

İncelik Belde değil , Dilde Olmalı..!

Doğruluk Sözde değil , Özde Olmalı...!

Güzellik Yüzde değil , Yürekte Olmalı........!

(alıntıdır)

mutluluk.jpg

Etiketler
Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

bazen çaresizliğine uzatılan el başkasının utancı oluyor ya
kahroluyor insan acizliğine...

bence temiz bir kalbin resmi ... bir tas yemek hiçbir isanın mutluluğuna yetmez ...

dileğim yüzümüz değil gönlümüz mutlu olsun , belki nice insanları içten mutlu edebiliriz ...

muhtac bırakılmak bır kuru ekmege, mutlulugu aramak sonra vaat edilen kuru bır ekmekte.

Keşke bakmasaydım :'(
İçim cız etti resmen :(

isanlarımızı karın tokluğuna önce muhtaç edip.daha sonra sevindiren, yöneticilerimiz oldukça daha çok göreceğimiz bir türkiye resmi.

bence mutluluğun değil,hüznün resmi.

her gün güneşin doğuşu yeni bir gündür,o günü yaşayıp mutlu olarak yatıyorsak ne mutlu bize,sabah güneşin doğuşuna tanık olmayana kadar mutlu olmak mutlu yaşamak lazım.bu ne şekilde olursa olsun.işte mutluluğun resmini yansıtıyor bu güzel annem.

4650_100625092648_624192648_1744117_2443045_s.jpg

mirkan' Alıntı:
bence temiz bir kalbin resmi ... bir tas yemek hiçbir isanın mutluluğuna yetmez ...
dileğim yüzümüz değil gönlümüz mutlu olsun , belki nice insanları içten mutlu edebiliriz ...

tok açın halinden anlamaz derler
mutluluk tanımlanabilir bir olgu olmadığına göre resmedilmiş olanı çaresizliğin içinden ışığa açılan bir kapı
yani an yani sevinç yani mutluluk olarak algılamak gerek

ve bu resmi insanımızın geldiği aşamanın sonucu olarak görüp
her sabah uyandığınızda size hatırlattıklarına göre günü geçirmekte fayda var

tibet340' Alıntı:
isanlarımızı karın tokluğuna önce muhtaç edip.daha sonra sevindiren, yöneticilerimiz oldukça daha çok göreceğimiz bir türkiye resmi.

bence mutluluğun değil,hüznün resmi.

bencede size katılıyorum
din iman deyip insanların sırtından geçinip iyice yoksullaştırıp sadaka die övünerek muhtaç duruma getirmek
bu temiz teyzemizdeki mutluluk ama bizim için düşünmemiz sorgulamamız gereken hüzün ..

bunlardan hüzün duymazsak,yaşadığımız mutluluk anlamsızlaşır.

şuan içim acıyor yoruma gelince insanların hayattan beklentileriyle orantılı mutlulukları teyzem tabiki mutlu çünki onun beklentisi bir çatı bir yudum sevgi,bir sıcak yemek ,o sıcak yemeği evinde bulsa belki mutluluğu on kat olacak ama işte insanlığın düştüğü bu durum bir tas yemek insanı mutlu etmez diyen hiç aç kalmayandır bence vede hayattan yat ,kat pardon jeep bekleyendir diye düşünüyorum nacizane düşüncem....

nezihe07' Alıntı:
şuan içim acıyor yoruma gelince insanların hayattan beklentileriyle orantılı mutlulukları teyzem tabiki mutlu çünki onun beklentisi bir çatı bir yudum sevgi,bir sıcak yemek ,o sıcak yemeği evinde bulsa belki mutluluğu on kat olacak ama işte insanlığın düştüğü bu durum bir tas yemek insanı mutlu etmez diyen hiç aç kalmayandır bence vede hayattan yat ,kat pardon jeep bekleyendir diye düşünüyorum nacizane düşüncem....

aynen katılıyorum,önemli olan pozatif olmak,bu neşekilde olursa olsun.kar altında soğuktan donduğunuz bir anda bir bardak çay,ın mutluluğu nasıl tarifsiz ise o anda o güzel anneminde mutluluğuda aynı,çünkü SAĞLIK,lı olmak en büyük mutluluktur. :smiley:

6609_129396262648_624192648_2148183_8154507_s.jpg

keşke bütün insanlar düşünmenin ne kadar önemli olduğunu, aslında düşüncelerimizin hayatımızı şekillendirip yönettiğini bilse ve başkaları ve kendi adına hep olumlu şeyler düşünse dünya yaşanılası bir yer olurdu hatta biraz ileri gidelim cennet olurdu

çekim yasası her zaman doğru işler,nasıl düşünürsek öyle yaşarız,güzel düşün güzel yaşa,kötü düşün kötü yaşa,çekim yasası kusursuz işler,biz mutlu olmayı düşünelim her zaman,yasa bizden yana olur.bu mutluluğun çekim yasası. :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR