mirkan' Alıntı:birşey soracağım , gerçek mutluluk anlık gülümsememidir ????......
sizin mantığınızla gidersek eğer aç kalalım açıkta kalalım birileri eski bir kıyafet veya bir parça kuru ekmek versin onunla yetinip mutlu olalım bumudur ...
aç kaldım açıkta kaldım ... babamı kaybettim kuru ekmeye muhtaç kaldım ... beni o günlerde ne para mutlu etti nede salam sucuk ... küçük düşünmemek gerek ileriyi düşünmek gerekk ... o teyzemde içinde olduğu duruma gülümsüyor bence , tasdaki yemeğe değil !
ne demişim gönlünüz gülsün yüzünüz değill ... tersinimi düşünüyorsunuz !!! o zaman içiniz kan ağlasın , yinede sırıtın . böylemi olmalı ?
küçük şeylerden mutluluk var elbette bizde duyuyoruz ama insanları din iman sömür sonra fukaralığa mahkum et sıkıntı ceksin demek ıyıdır demek ne kadar insani?mirkan' Alıntı:o zaman teyzem hayatının tadını çıkarıyor iyiki muhtac o bir tas yemeye !!! . sıkıntısız hayat çok sıkıcı olur ne demek birader , dert çilemi çekelim ne diyorsun ???
bir diyorsun dertlerin bizi mahvetmesine izin vermemeliyiz kendimizi bitiririz , bi diyorsun sıkıntı hayatın tuzu biberidir ...
sırf iş olsun diyemi yazıyorsun ne yapıyorsun yaww ?
tskür ederim ..tibet340' Alıntı:melinda sizinle aynı fikirlerdeyiz. memnuniyet verici. enpati insanlığı kurtaracak tek şey,tabii insanlığın öyle bir derdi varsa, saygılar.
ömrümü7ler' Alıntı:konu bütünlüğünün bozulmaması için konu haricindeki mesajlarınıza serbest muhabbet bölümünden devam edebilirsiniz.
saygılarımla.