İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,428

Etiketler

Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...

birşey soracağım , gerçek mutluluk anlık gülümsememidir ????......

sizin mantığınızla gidersek eğer aç kalalım açıkta kalalım birileri eski bir kıyafet veya bir parça kuru ekmek versin onunla yetinip mutlu olalım bumudur ...

aç kaldım açıkta kaldım ... babamı kaybettim kuru ekmeye muhtaç kaldım ... beni o günlerde ne para mutlu etti nede salam sucuk ... küçük düşünmemek gerek ileriyi düşünmek gerekk ... o teyzemde içinde olduğu duruma gülümsüyor bence , tasdaki yemeğe değil !

ne demişim gönlünüz gülsün yüzünüz değill ... tersinimi düşünüyorsunuz !!! o zaman içiniz kan ağlasın , yinede sırıtın . böylemi olmalı ?

mirkan' Alıntı:
birşey soracağım , gerçek mutluluk anlık gülümsememidir ????......

sizin mantığınızla gidersek eğer aç kalalım açıkta kalalım birileri eski bir kıyafet veya bir parça kuru ekmek versin onunla yetinip mutlu olalım bumudur ...

aç kaldım açıkta kaldım ... babamı kaybettim kuru ekmeye muhtaç kaldım ... beni o günlerde ne para mutlu etti nede salam sucuk ... küçük düşünmemek gerek ileriyi düşünmek gerekk ... o teyzemde içinde olduğu duruma gülümsüyor bence , tasdaki yemeğe değil !

ne demişim gönlünüz gülsün yüzünüz değill ... tersinimi düşünüyorsunuz !!! o zaman içiniz kan ağlasın , yinede sırıtın . böylemi olmalı ?

hayat bir grafik,tir iniş ve çıkış,taki son bulana kadar,olumsuz düşünce devam ettikçe ,sorun vucud kimyanı bozar ve bu derinleşir,beynimizi kandırabiliriz bu da düşünce gücü ile olur,bizi mahvetmesine izin vermemeliyiz beynimizin o karanlıkta kalan bir kutudur BEYNİMİZ olumsuz düşünceyi pozatife çevirmek bizlerin elinde.sıkıntısız hayat çok sıkıcı olur,buda hayatın tuzu biberi olmalıki hayatın anlamı olsun. ;)

o zaman teyzem hayatının tadını çıkarıyor iyiki muhtac o bir tas yemeye !!! . sıkıntısız hayat çok sıkıcı olur ne demek birader , dert çilemi çekelim ne diyorsun ???

bir diyorsun dertlerin bizi mahvetmesine izin vermemeliyiz kendimizi bitiririz , bi diyorsun sıkıntı hayatın tuzu biberidir ...

sırf iş olsun diyemi yazıyorsun ne yapıyorsun yaww :smiley: ?

bence en ozneldır gorduklerımız herkes istediği çıkarımı yapsın:smiley:
çokda pespembe tablo deıl ufuk bey
burda bı sıcak çorba var mutlu etsin ama insanların sırtından geçinen fakir duruma düşüren lerde utansın
çokda polyanacı olmamak lazım:smiley:
mirkan arkdaş demek istediğini anladım

mirkan' Alıntı:
o zaman teyzem hayatının tadını çıkarıyor iyiki muhtac o bir tas yemeye !!! . sıkıntısız hayat çok sıkıcı olur ne demek birader , dert çilemi çekelim ne diyorsun ???

bir diyorsun dertlerin bizi mahvetmesine izin vermemeliyiz kendimizi bitiririz , bi diyorsun sıkıntı hayatın tuzu biberidir ...

sırf iş olsun diyemi yazıyorsun ne yapıyorsun yaww :smiley: ?
küçük şeylerden mutluluk var elbette bizde duyuyoruz ama insanları din iman sömür sonra fukaralığa mahkum et sıkıntı ceksin demek ıyıdır demek ne kadar insani?
birazda olumlu düşünce olsun gerceklerden uzaklasmamak lazım dozunda:smiley:

anlatamamışım; yalıda oturan bir insanla x dağ köyünde oturan bir insanın hayattan beklediği farklıdır. hem dağ köyünde yaşamış hem yalıda yaşamış bir insanınki daha da farklıdır. ama en şanslısı tabiki de üçüncüsüdür. yaşadıklarının farkındaysa ruhunu çok olgunlaştırmıştır. çünkü hayat tek birşeyden ibaret değildir. benim rahatsızlığım nerede olursa olsun bir insanın karnını doyurmaya muhtaç olması başkalarının da buna yardım ederken kendini birşey zannetmesidir. insanlığın düştüğü bu durum yine insanların kurduğu düzen sayesindedir. bu sistem içindeki insanların arasındaki bu uçurum benim dikkat çekmek istediğim bir şey. kimileri buna kader desede ben insanların oluşturduğu zalim sistemin olduğu düşüncesindeyim.

secreti yanlış anlamışınız bence, muhtaç olanları görüp mutlu olmaksa bunda bi secretlik yok bence.

[benım yazdıklrımda nezıhe hanım ve ufuk bey yazdıklarınız öle demiyor ama yanılsı anlamıssınız hayatın gizini..
muhtaç olanları görüp mutlu olmaksa bunda bi secretlik yok bence.

melinda sizinle aynı fikirlerdeyiz. memnuniyet verici. enpati insanlığı kurtaracak tek şey,tabii insanlığın öyle bir derdi varsa, saygılar.

tibet340' Alıntı:
melinda sizinle aynı fikirlerdeyiz. memnuniyet verici. enpati insanlığı kurtaracak tek şey,tabii insanlığın öyle bir derdi varsa, saygılar.
tskür ederim ..
ama ufuk bey ve nezihe hanım dikkatli okudum ki görüşünüz çok bencilce paylaşım ; secret dediğiniz mutluluk kavramını yansıttığını anladım ki öle deilse bu kaygınızı belitseydiniz
saygılar

konu bütünlüğünün bozulmaması için konu haricindeki mesajlarınıza serbest muhabbet bölümünden devam edebilirsiniz.

saygılarımla.

konu bütünlüğünü bozmadan cevap vermek istiyorum melinda hanıma;
secret'ın türkçe karşılığı mutluluk değil sır'dır. mutluluğun sırrıda insanların kendisi ile ilgilidir ben bunu kastetmiştim kısaca.. isterseniz secret başlıklı bir konu açıp uzunca tartışabiliriz....

ömrümü7ler' Alıntı:
konu bütünlüğünün bozulmaması için konu haricindeki mesajlarınıza serbest muhabbet bölümünden devam edebilirsiniz.

saygılarımla.

üstad konu dışına çıkmadık henüz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri