Arama sonuçlarınız

1. TOTEM

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım bi kaç resim daha :)

2. TOTEM

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Bu da bizim emektar 53 model cj 3 b :)) Ayrıca İstanbul dan Antalya ya taşındık bu aracı daha evel 2 kere topladım şimdi 3 cü defa toparlamayı düşünüyorum Antalya da iyi bir kaporta boyacı tanıdığı olan varsa bilgi verirse sevinirim
  3. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... resim

4. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... wıllys oğlanı 4 sene evel alttaki resimde vermiştim geri aldığım hale siz karar verin :) bizim ufaklığıda zehirlemeye çalışıyordum :)
  5. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... BİRAZDA NEFES ALALIM ;D

6. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... YANLIŞ ANLAŞILMASIN RESİMDE ARKADA Kİ LAND C TAKILDI WILLYS OĞLAN SADECE PARK ETMİŞ DURUMDA :D

7. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... UNUTMADAN EMEKTAR 1953 MODELDİR SON 10 SENEDİR 4 ARKADAŞ ARASINDA ALINIP VERİLMEKTEDİR DIŞARIDAN KİMSEYE VERİLMEMİŞTİR GENELDE BEN ALDIĞIM ZAMAN KIZ GİBİ TOPLARIM EMEKTARI AMA DİĞER 3 ARKADAŞ BENDEN DAHA ÇOK HOPLAYIP ZIPLADIKLARI İÇİN ARAC BANA GENELDE BU HALDE...
  8. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

9. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

10. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

11. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Güzel dostlar mesajlarınız için teşekkür ederim dün sabah İstanbul a gidip şirket garajında benim emektarı görüp 3-5 resim çektim sizlerle paylaşmak istedim :) benim emektar lüxten ziyade amaca hizmet eden bir araçtır İstanbul da genelde ormana gireceğimiz noktaya...
  12. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Faruk abiyle tanışmayı çok isterdim basında okumuştum bu acı haberi allah ailesi ve siz dostlarına sabır versin mekanı cennet toprağı bol olsun.

13. TOTEM

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Arkadaşlar İstanbul dan Antalya ya yeni taşınmış off road a gönül vermiş bir orman adamıyım :) Antalya da bu konuyla ilgili dostlarla tanışıp aranıza kaynaşmak isterim resimlerde görünen 1953 model cj3b bu gün İstanbul dan Antalya ya tır üstünde yola çıkacak...
  14. TOTEM

BigFoot'lar Antalya'da

Ynt: BigFoot'lar Antalya'da süperrr
  15. TOTEM

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Merhabalar Sonunda hayatımıza yeni bir şekil verme kararını eşimle almış bulunuyoruz doğa ve deniz seven bir aile olarak bir motokaravan almaya karar verdik ve kaliteli bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını esigememelerini diliyorum. Kısaca 40...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri