Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,072
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

THE FARUK' Alıntı:
Teşekkürler osmancan..

Hayatda kalmanın en önemli dürtüsüdür önlem almak..kardeşime katılıyorum..
Hiç biriniz bana birşey olmaz demeyin..
konuşulan offroad sa temkinli olup tedbiri elden bırakmayalım..
Herkez iyi şöfördür ve hepimizin aracı iyi araçtır diye düşünürüm..
kimse tek başına değil ama yardım ederseniz yanınızda yardım edenleri bulursunuz..

Kazasız belasız ..denizin kumsalına..dağların yeşiline,karına ama umutsuzluğuna olmasın beklentiniz..dikine pancalos..derim ben kendi adıma... :smiley:

emin ol abi bundan sonra öyle olacak sen rahat uyu

Etiketler

osman bey , unimoglarda neden TÜRK TELEKOM yazıyor ? :D

birde 2.videodaki bölgeyi görünce hatırladım..2006 yılında hepsini 4x2 tata ile geçmiştim...krom madeni arıyorduk :D

darktreys' Alıntı:
osman bey , unimoglarda neden TÜRK TELEKOM yazıyor ? :D

birde 2.videodaki bölgeyi görünce hatırladım..2006 yılında hepsini 4x2 tata ile geçmiştim...krom madeni arıyorduk :D
ünımoglar telekom ihalesinden alındı..... ayağının tozuyla denedık....

Arkadaşlar İstanbul dan Antalya ya yeni taşınmış off road a gönül vermiş bir orman adamıyım :smiley: Antalya da bu konuyla ilgili dostlarla tanışıp aranıza kaynaşmak isterim resimlerde görünen 1953 model cj3b bu gün İstanbul dan Antalya ya tır üstünde yola çıkacak kısmetse tüm dostların ilgisi ve alakasını beklerim.

TEK YOL , YOL OLMAMASI

Sevgi ve saygılarımla.

Hakan KAYALAR.

Faruk abiyle tanışmayı çok isterdim basında okumuştum bu acı haberi allah ailesi ve siz dostlarına sabır versin mekanı cennet toprağı bol olsun.

Hakan bey antalyaya hoş geldiniz,sizi aramızda görmekten çok mutlu olacağız.

Tuğsan Dal

TOTEM' Alıntı:
Arkadaşlar İstanbul dan Antalya ya yeni taşınmış off road a gönül vermiş bir orman adamıyım :smiley: Antalya da bu konuyla ilgili dostlarla tanışıp aranıza kaynaşmak isterim resimlerde görünen 1953 model cj3b bu gün İstanbul dan Antalya ya tır üstünde yola çıkacak kısmetse tüm dostların ilgisi ve alakasını beklerim.

TEK YOL , YOL OLMAMASI

Sevgi ve saygılarımla.

Hakan KAYALAR.

Merhabalar Hakan Bey kardeşim,

Şahsım ve arkadaşlarım adına öncelikle hoş geldiniz...... Bizler (Antoff ) doğa sevgisine ve offroad a nacizane gönül veren ler olarak sizide aramızda görmekten mutluluk duyacağız ...
Hafta sonları Cmtesi genel de toplandığımız ve grubumuzun başkanı olan Ahmet Usta nın dükkanıdır.Yeri Akdeniz Sanayi sitesi 5008 sok.Demir iş torna

selamlar

TOTEM' Alıntı:
Faruk abiyle tanışmayı çok isterdim basında okumuştum bu acı haberi allah ailesi ve siz dostlarına sabır versin mekanı cennet toprağı bol olsun.

Allah (c.c.) razı olsun, gezenbilir ailesine hoş geldiniz, kazasız, balzsız bol çamurlu ve keyifli sürüşler dilerim...

Güzel dostlar mesajlarınız için teşekkür ederim dün sabah İstanbul a gidip şirket garajında benim emektarı görüp 3-5 resim çektim sizlerle paylaşmak istedim :smiley: benim emektar lüxten ziyade amaca hizmet eden bir araçtır İstanbul da genelde ormana gireceğimiz noktaya kadar şirketimizin nakliye araçlarından biriyle getirirdim çünki emektarla uzun asfalt yol yapmak baya meşakatli oluyor :smiley: bakalım burda ne yapacağız bu arada mesleğim otomotiv logistic şirketimiz gebze şekerpınarda MERTUR otomotiv türkiyenin önde gelen otomotiv firmalarının yurt içi bayi dağıtımı ve yurtdışı ihracat yüklerini taşırız( müşterilerimizden bazıları Doğuş grubu Honda Nissan Isuzu Kıa Mıtsub.subaru ) otomotiviin her branşıyla içili dışlı olmuş hayatında otomotivden başka bir iş yapmamış bir insanım bu hobi ve hastalığı bana aşılayan allah rahmet eylesin 4 levent eski sanayide dükkanımız vardı orda komşumuz Niko ustadır sene 1982 :smiley: siz dostlarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım Yılbaşı sonrası görüşürüz Tüm Antoff ailesine yeni yılın sağlık huzur mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim Saygı ve Sevgilerimle.

IMG00024-20101230-1037.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR