TOTEM
TEK YOL ,YOL OLMAMASI
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
resim
resim
kerembukus' Alıntı:Sevgili gezenbilir ailesi,
Sizler ile beraberliğim çok uzun süre olmasa bile burada çok arkadaşım ile uzun zamandır süregelen bir dostluğumuz var. Bu süre içerisinde sizler ile paylatığımız güzellikler yanında hepimizi üzen bir olayıda yaşadık. Sevgili Faruk kardeşim ile beraber geçirdiğimiz kazada kendisini kaybettik. Bende çok özel bir yeri var Faruk kardeşimin. Bugüne kadar ki paylaşımınız ve dostluğunuz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Hepinize mutlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dilerim.
Sevgili kardeşim Faruk, tüm dostlar anısına.
antoff ailesi seninle daha da büyüdü...hoş geldın tekrar... yeni yılda hep beraber olmak dileğiyle...TOTEM' Alıntı:Güzel dostlar mesajlarınız için teşekkür ederim dün sabah İstanbul a gidip şirket garajında benim emektarı görüp 3-5 resim çektim sizlerle paylaşmak istedim benim emektar lüxten ziyade amaca hizmet eden bir araçtır İstanbul da genelde ormana gireceğimiz noktaya kadar şirketimizin nakliye araçlarından biriyle getirirdim çünki emektarla uzun asfalt yol yapmak baya meşakatli oluyor bakalım burda ne yapacağız bu arada mesleğim otomotiv logistic şirketimiz gebze şekerpınarda MERTUR otomotiv türkiyenin önde gelen otomotiv firmalarının yurt içi bayi dağıtımı ve yurtdışı ihracat yüklerini taşırız( müşterilerimizden bazıları Doğuş grubu Honda Nissan Isuzu Kıa Mıtsub.subaru ) otomotiviin her branşıyla içili dışlı olmuş hayatında otomotivden başka bir iş yapmamış bir insanım bu hobi ve hastalığı bana aşılayan allah rahmet eylesin 4 levent eski sanayide dükkanımız vardı orda komşumuz Niko ustadır sene 1982 siz dostlarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım Yılbaşı sonrası görüşürüz Tüm Antoff ailesine yeni yılın sağlık huzur mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim Saygı ve Sevgilerimle.