Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,938
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

resim

IMG00022-20101230-1032.jpg

Etiketler

UNUTMADAN EMEKTAR 1953 MODELDİR SON 10 SENEDİR 4 ARKADAŞ ARASINDA ALINIP VERİLMEKTEDİR DIŞARIDAN KİMSEYE VERİLMEMİŞTİR GENELDE BEN ALDIĞIM ZAMAN KIZ GİBİ TOPLARIM EMEKTARI AMA DİĞER 3 ARKADAŞ BENDEN DAHA ÇOK HOPLAYIP ZIPLADIKLARI İÇİN ARAC BANA GENELDE BU HALDE GELİR :smiley: AMA BU 3 CÜ VE SON GELİŞİ ARTIK KİMSEYE GİDEMEZ :smiley:

1953 WILLYS CJ3B

2.3 V6 FORD MOTOR

ORJ WILLYS ŞANZUMAN 3 İLERİ

43/8 5.3 AYNA MAHRUTİ

7. 50 / 16 LASSA OK 144 LASTİK
GERİSİ
BAYA PASLANMIŞ SAC :smiley:

Sevgili gezenbilir ailesi,

Sizler ile beraberliğim çok uzun süre olmasa bile burada çok arkadaşım ile uzun zamandır süregelen bir dostluğumuz var. Bu süre içerisinde sizler ile paylatığımız güzellikler yanında hepimizi üzen bir olayıda yaşadık. Sevgili Faruk kardeşim ile beraber geçirdiğimiz kazada kendisini kaybettik. Bende çok özel bir yeri var Faruk kardeşimin. Bugüne kadar ki paylaşımınız ve dostluğunuz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Hepinize mutlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dilerim.

Sevgili kardeşim Faruk, tüm dostlar anısına.

Faruk02.jpg

wıllys oğlanı 4 sene evel alttaki resimde vermiştim geri aldığım hale siz karar verin :smiley: bizim ufaklığıda zehirlemeye çalışıyordum :smiley:

Picture 119.jpg

kerembukus' Alıntı:
Sevgili gezenbilir ailesi,

Sizler ile beraberliğim çok uzun süre olmasa bile burada çok arkadaşım ile uzun zamandır süregelen bir dostluğumuz var. Bu süre içerisinde sizler ile paylatığımız güzellikler yanında hepimizi üzen bir olayıda yaşadık. Sevgili Faruk kardeşim ile beraber geçirdiğimiz kazada kendisini kaybettik. Bende çok özel bir yeri var Faruk kardeşimin. Bugüne kadar ki paylaşımınız ve dostluğunuz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Hepinize mutlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dilerim.

Sevgili kardeşim Faruk, tüm dostlar anısına.

Kerem kardesimin dileklerine katilmamak mumkun degil, herkese iyi yıllar... Sana da Faruk Abi...

TOTEM' Alıntı:
Güzel dostlar mesajlarınız için teşekkür ederim dün sabah İstanbul a gidip şirket garajında benim emektarı görüp 3-5 resim çektim sizlerle paylaşmak istedim :smiley: benim emektar lüxten ziyade amaca hizmet eden bir araçtır İstanbul da genelde ormana gireceğimiz noktaya kadar şirketimizin nakliye araçlarından biriyle getirirdim çünki emektarla uzun asfalt yol yapmak baya meşakatli oluyor :smiley: bakalım burda ne yapacağız bu arada mesleğim otomotiv logistic şirketimiz gebze şekerpınarda MERTUR otomotiv türkiyenin önde gelen otomotiv firmalarının yurt içi bayi dağıtımı ve yurtdışı ihracat yüklerini taşırız( müşterilerimizden bazıları Doğuş grubu Honda Nissan Isuzu Kıa Mıtsub.subaru ) otomotiviin her branşıyla içili dışlı olmuş hayatında otomotivden başka bir iş yapmamış bir insanım bu hobi ve hastalığı bana aşılayan allah rahmet eylesin 4 levent eski sanayide dükkanımız vardı orda komşumuz Niko ustadır sene 1982 :smiley: siz dostlarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım Yılbaşı sonrası görüşürüz Tüm Antoff ailesine yeni yılın sağlık huzur mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim Saygı ve Sevgilerimle.
antoff ailesi seninle daha da büyüdü...hoş geldın tekrar... yeni yılda hep beraber olmak dileğiyle...

iyi aksamlar arkadaslar slm hakan hosgeldın aramıza belkı yarın yılın ılk bulusmasında olursan tanısırız herkezın yenı yılını kutların

SEVGİLİ ARKADAŞLAR AYNIZAMANDA FARUK ABİMİZİN ANISINA
ANTOFF
ALANYA OFFROAD
BEYOFF
alanyadaki bir offroad üyesi arkadaşımızın ahmet demirağ sünnet düğününe davet etmektedir
organizasyon şekli şudur.
tarih 05-02-2011
yer alanya cumartesi saat öğleden sonra saat 2 de alanyada olunacak otel ve akşam yemeği eğlence düğün sahibi arkadaşımız masrafları karşılıyor.
pazar günü ofroad yapılarak son bulacak pazar öğlen yemekleri bize aittir
otel den yer ayrılması gerkmektedir tekrar yazıyorum otel ücreti yoktur.
katılmak isteyen arkadaşlar buraya isimleri ve arkadaş veya eşler listesi bildirin lütfen 10 gün içinde telden araya bilirsiniz 05323266617.

araç kisi sayısı isimler
1-- 2-- ahmet demir

SEVGİLİ ARKADAŞLAR
ANTOFF
ALANYA OFFROAD
BEYOFF
ORTAK BULUŞMASINDA .... SEVGİLİ AHMET DEMİRAĞ (alanya offroad üyesi arkadaşımızın) ev sahipliğinde sünnet düğününe davetliyiz
organizasyon şekli şudur.
tarih 05-02-2011
yer alanya cumartesi saat öğleden sonra saat 2 de alanyada olunacak otel ve akşam yemeği eğlence düğün sahibi arkadaşımız masrafları karşılıyor.
pazar günü offroad yapılarak son bulacak pazar öğlen yemeğini kendi imkanlarımzla yedikten sonra dönüşe geçilecektir.... otel den yer ayrılması gerkmektedir otel ücreti yoktur....

AYNI ZAMANDA FARUK ABİMİZİN ANISINA BULUŞUYORUZ...
katılmak isteyen arkadaşlar buraya isimlerini yazsın..... 10 gün içinde 05323266617 ahmet demir... ve 0507 396 42 42 osman gökçenoğlu nu arayarak bilgi veriniz...

araç kisi sayısı isimler
1-- 2-- ahmet demir
1-- 2-- osman gökçenoğlu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri