Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,953
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

2 Ocak 2010 Off Road 234_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 236_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 240_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 242_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 243_resize.jpg

Etiketler

Yemek sonrası gezimize devam ediyoruz[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

2 Ocak 2010 Off Road 245_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 250_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 252_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 254_resize.jpg

2 Ocak 2010 Off Road 256_resize.jpg

Selam Arkadaşlar,

Bir kısmınız biliyor bir kısmınız henüz bilmiyor, daha test aşamasında bir internet off road dergisi açtım. Ufak tefek eksikleri var bir iki haftaya biticek.
www.4x4dergi.com

off road guruplarının, derneklerinin duyuru ve gezilerinide yayınlıyorum, ama sadece fotograf ve video değil kısa bir hikayesel gezi özetide olması lazım, sitede KAYOFF un bana yolladığı ve yayınladığım örnekler var, Ayrıca ANTOFF unda bir tanıtım yazısıyla kulüpler bölümünde yerini alması lazım. Bana yazı ve fotografları info@4x4dergi.com mailine atarsanız sevinirim.

Görüşmek üzere :smiley:

aaaa o mola verdiğiniz yerleri ben biliyorum ;D 2006 temmuzunda oralarda çok gezmiştim , bütün köyün sulama sistemini yapmıştık ;D

strom' Alıntı:
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
ANTOFF
ALANYA OFFROAD
BEYOFF
ORTAK BULUŞMASINDA .... SEVGİLİ AHMET DEMİRAĞ (alanya offroad üyesi arkadaşımızın) ev sahipliğinde sünnet düğününe davetliyiz
organizasyon şekli şudur.
tarih 05-02-2011
yer alanya cumartesi saat öğleden sonra saat 2 de alanyada olunacak otel ve akşam yemeği eğlence düğün sahibi arkadaşımız masrafları karşılıyor.
pazar günü offroad yapılarak son bulacak pazar öğlen yemeğini kendi imkanlarımzla yedikten sonra dönüşe geçilecektir.... otel den yer ayrılması gerkmektedir otel ücreti yoktur....

AYNI ZAMANDA FARUK ABİMİZİN ANISINA BULUŞUYORUZ...
katılmak isteyen arkadaşlar buraya isimlerini yazsın..... 10 gün içinde 05323266617 ahmet demir... ve 0507 396 42 42 osman gökçenoğlu nu arayarak bilgi veriniz...

araç kisi sayısı isimler
1-- 2-- ahmet demir
1-- 2-- osman gökçenoğlu
1-- 2-- yusuf Erdem.

yusuf ERDEM' Alıntı:
strom' Alıntı:
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
ANTOFF
ALANYA OFFROAD
BEYOFF
ORTAK BULUŞMASINDA .... SEVGİLİ AHMET DEMİRAĞ (alanya offroad üyesi arkadaşımızın) ev sahipliğinde sünnet düğününe davetliyiz
tarih 05-02-2011
yer alanya cumartesi saat öğleden sonra saat 2 de alanyada olunacak otel ve akşam yemeği eğlence düğün sahibi arkadaşımız masrafları karşılıyor.
pazar günü offroad yapılarak son bulacak pazar öğlen yemeğini kendi imkanlarımzla yedikten sonra dönüşe geçilecektir.... otel den yer ayrılması gerkmektedir otel ücreti yoktur....

katılmak isteyen arkadaşlar buraya isimlerini yazsın..... 10 gün içinde 05323266617 ahmet demir... ve 0507 396 42 42 osman gökçenoğlu nu arayarak bilgi veriniz...

araç kisi sayısı isimler
1-- 2-- ahmet demir
1-- 2-- osman gökçenoğlu
1-- 2-- yusuf Erdem.
[1 - 2 - gökhan yıldırım/quote]

AHMET07' Alıntı:
yusuf ERDEM' Alıntı:
strom' Alıntı:
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
ANTOFF
ALANYA OFFROAD
BEYOFF
tarih 05-02-2011

araç kisi sayısı isimler
1-- 2-- ahmet demir
1-- 2-- osman gökçenoğlu
1-- 2-- yusuf Erdem.
[1 - 2 - gökhan yıldırım/quote]
1- 2 uğur inan

Dostlara selamlar,güzel gezi olmuş. :smiley:
Lokman baba muradına ermişsin,almışsın unimoğu. ;)

Antoff kulüp tanıtımıda kulüpler arasında yerini aldı
www.4x4dergi.com
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR