Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 328,702
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2969495

09.01.2011
osmanım eline sağlık güzel olmuş cok güzel bir gün geçirdik adrenalin 100 üstünden 100 olduğu gündü cok eğlendik sağ salim döndük herkese teşekkürler

Etiketler

süpersiniz ....lokman abi ve osman kardeşim ...çok özledim ya...iş ggüç derken gene kaçırdık senenin ilklerini...bakıyorum çok eğlenmişsiniz....

bu arada lokman abi çekmeyi abartmışsın ...landi 2 ye ayrılıyomu diye test ediyorsun sandım...millet arkandan bağırıyor nereye götürüyorsun diye....hayır evde sarı landin olmasa diycem ki tutmuş eve götürüyor ...ya da arabanın arksında unuttu koca landi sürüklüyo derdim

Hala azerbeycandayım inşallah bir haftaya dönücem işler biraz uzadı..telefonum 0.532.2327852 dönünce burayada yazarım muhakkak görüşürüz...

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2982561

antalya offroad takımının tanıtımına yardımcı bir video...... geçmişte yaşadıklarımız...gelecekte yapacaklarımızın göstergesidir....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR