Arama sonuçlarınız

1. sefa55

8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Merhaba. Süleyman ustam karlı, buzlu zemin yokuşta kalkış, derin kar, ezilmiş karda hareket, fren mesafesi kriterlerinde senin kış lastiklerini ve AT lastikleri karşılaştırır mısın?
  2. sefa55

2004 terios sx

Ynt: 2004 Terios Sx Yasin ustam Suzuki Grand Vitara 1600 cc, 3 kapı düşünür müsünüz? 2004-2005 modelleri 2wd- 4h-4L(Ağır devir) seçeneği de sunuyor. Terios'ta ağır devir olmadığı için araç çekme, karlı yokuşta kalkış vb. durumlarda debriyaj balatası sıyırabiliyor.

3. sefa55

2004-2005 Model Grand Vitara Ağır Devir Bahsi

2 yıl kullandığım 2008 model Terios'u ağır devir takviyesi olmadığı için sattım. Kara saplanan bir aracı çekerken, Karlı bir yokuşta kalkış yaparken zorlandığını hatta istop ettiğini gördüm. Düşündüğüm araç 2004-2005 model, 3 kapı, 1600 cc, manuel vites Grand Vitara. Kullanıcılardan 4H ile 4L...
  4. sefa55

GRANT VİTARA 3k ile TERİOS 2007 TAKASI....

Ynt: Grant Vitara 3k İle Terios 2007 Takası.... Ben de Terios sattım. Terios ile ilgili şikayetim ağır devir eksikliği idi. Diyelim ki kara saplanan bir aracı çekmek istiyorsunuz ama Terios'un gücü yetmiyordu. Ağır devire sahip araçlar ise saplanan aracı kurtarabiliyordu. Almayı düşündüğüm araç...

5. sefa55

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;Karda,plajda,kumda vs... Videoda görünen lastikler yaz lastikleri mi?

6. sefa55

daihatsu terios almalımıyız

Ynt: daihatsu terios almalımıyız Terios kullanıcısı olarak yaşlıların Terios'a binerken zorlandıklarını görüyorum. Baabaannem yardımsız binemiyor. Yükseklikten dolayı..
  7. sefa55

Duster - Vitara Arazi Karşılaştırması

Ynt: Duster - Vitara Arazi Karşılaştırması Bu karşılaştırmaya Terios'u da eklemek istiyorum. Terios'un karter muhafazası yerden 16 cm yükseklikte, bu nedenle 25-30 cm karda bile zorlanmaya başlıyor. Ayrıca ağır devir yok. Terios 5 vitesli ve 1. vites Duster'da olduğu gibi Ağır değil. Binek...
  8. sefa55

Jimny ile Kar ve Buz Maceraları

Ynt: Jimny ile Kar ve Buz Maceraları Karlı Jimny fotoğrafları görmek istiyoruz.

9. sefa55

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları Ben bugünlük bu kadar yeter deyip Alaçam'a dönerken Greyder peşinde önden çekişli bir araç gördüm. Merak ettim eğimli bir yokuşta ne olacağını, araç patinaja düştü, geri geri düzlüğe gitti hızlandı ama yokuşu yine çıkamadı. Çekil kenara (içimden) dedim. 1. vites...

10. sefa55

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları Ardından takmatik denen bildiğimiz baklava desenli zinciri ön tekerlere taktım. Zincirler beni 2 km daha ileri götürdü. 500 metre yükseltiye yaklaştığımda 35 cm kar + yokuşta Terios yine patinaja düştü. Tekerler artık yola tutunamıyor ve araç yolda yan döndü...
  11. sefa55

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları Alaçam-Kızlan yolunda 18 saat durmadan yağan kar yolu kapatmış. 25 cm karda kış lastikleri ile yokuş çıkarken tekerler patinaja düşmeye başladı. Çünkü aracın ön kısmında karter muhafaza yerden 16 cm yüksekliğinde.

12. sefa55

forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye

Ynt: forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye Bu gezide aracın kar performansına olumlu etki yapan özellikler hakkında neler yazabilirsiniz? Mt, At, ya da kış lastikli araç var mıydı? Hangisi daha başarılı oldu. Ya da karlı, eğimi fazla bir yokuşu hangi araç çıktı ya da hangi...
  13. sefa55

Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux

Ynt: Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux 4x2 Hilux'ta standart arka diferansiyeli var diye okumuştum. Bu özellikten bahseder misiniz? İçeriden kumanda edilen bir düğmesi mi var? Araç çamura ya da kara saplandığında kullandınız mı? İşe yaradı mı?
  14. sefa55

TERİOS'A AĞIR DEVİR

Ynt: TERİOS'A AĞIR DEVİR Türkiye'de bu işin 1 örneği bile olsa bana yeter. 1 kişi kullansın memnun kalsın ben de yaparım.

15. sefa55

Teriosla ilk kar maceram.

Ynt: Teriosla ilk kar maceram. Aracınızda kış lastiği var mıydı? Benim Terios'ta 4 tane Lassa kış lastiği var. 20-25 cm kar ve yokuş çıkışında aracın ön karter muhafazası yerden 15 cm yüksekte olduğundan ön tekerlerin tutunması azalıyor ve arkadan araç kaymaya başlayıp yol dışına çıkıyor...
  16. sefa55

2004 terios sx

Ynt: 2004 terios sx Ben de 2008 model Terios kullanıcısıyım. Aracımda 215/65/R16 orjinal ebatta lastik var. Terios'a yükseltme, lastik büyütme vb. düşünmüyorum çünkü aracın ağır deviri(4L) yok, motoru güçsüz. 1 yıl içinde dizel 2000 CC ağır devirli bir araç almayı düşünüyorum.
  17. sefa55

TERİOS'A KIŞ LASTİĞİ

Ynt: TERİOS'A KIŞ LASTİĞİ Hala aynı fikirdeyim seçme şansım olsa Competus Winter alırım çünkü kılca damarların sıklığı karda ve buzda çekişi artırıyor. Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere Lassa Snoways 2C'de kılcal damarlar seyrek bir şekilde yer alıyor. 2012 kış sezonunda Snoways 2C patinaja...

18. sefa55

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Maksimum 35-40 cm karda gidebiliyor. Aracın karter muhafazası yerden 15 cm yükseklikte olduğundan 35 cm kardan sonra ön taraf patinaja düşüyor, aracın altı oturuyor. Motor gücünün yetersizliğinden ve ağır devir olmayışından şikayetçiyim. Olumlu yönleri de şehir...
  19. sefa55

2008 1.3 Teriosa 205/80/16 MT serisi lastik taktım. İlk görüşlerim.

Ynt: 2008 1.3 Teriosa 205/80/16 MT serisi lastik taktım. İlk görüşlerim. http://www.youtube.com/watch?v=dW0ep2Bq4RQ Ben de Terios Low range ile ilgileniyorum. Türkiye'de bu işi yapacak usta ve parça bulsam düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri