forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,320

Mossin Nagant

Mossin Nagant
Yer
hatay-istanbul
Hafta sonu gezintisi resimleri :smiley:
Jeep liberty 3,7
Nissan pathfinder 3,3
Subaru forester xt 2,0
Hundai galloper 3.0

IMG_0287.JPG

IMG_0305.JPG

IMG_0306.JPG

IMG_0322.JPG

IMG_0356.JPG

Etiketler
Ynt: forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye

Bu gezide aracın kar performansına olumlu etki yapan özellikler hakkında neler yazabilirsiniz? Mt, At, ya da kış lastikli araç var mıydı? Hangisi daha başarılı oldu. Ya da karlı, eğimi fazla bir yokuşu hangi araç çıktı ya da hangi araçlar çıkamadı? Derin karda gidiş denemenizde Forester diğerlerine göre nasıldı?

Hepsi aynı şekilde gitti geldi.
Liberty de kar lastikleri vartı.
galloper de A/T veya M/T
Pathfinder da M/T
Foresterde yokohoma geolandar 4 mevsim vardı.
ben zorlanırım sandım ama kaymadı hiç. çıkamadığı yerde olmadı bu gezide.
çok derin bir kar yokdu zaten. tampon hizasındaydı yani.
İskenderunda bulabileceğiniz en yoğun kardı aslında :D

subaruların AWD çekiş sistemi ile alakalı bir çok test/değerlendirme var.
aşağıdaki videoda buz pateni pistinde bir test yapmışlar,

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_ft0HcISjzY[/youtube]

0 dan 1680 metre yazılınca 0 dan kalkıp 1 mil yarıştınız zannettim.:smiley: Güzel eğlenmişsiniz tebrikler

burak mehmet' Alıntı:
0 dan 1680 metre yazılınca 0 dan kalkıp 1 mil yarıştınız zannettim.:smiley: Güzel eğlenmişsiniz tebrikler

:smiley: Hocam
Jeep liberty 3,7
Nissan pathfinder 3,3
Hundai galloper 3.0
Bu üç araç ile Subaru forester 2.0xt nin 0-1680 metre yarışı emin ol bu kadar uzun sürmezdi :D
Bizimkileri kızdırayım biraz :D

582393_10151239646652655_1973906989_n.jpg

mossin nagant' Alıntı:
:smiley: Hocam
Jeep liberty 3,7
Nissan pathfinder 3,3
Hundai galloper 3.0
Bu üç araç ile Subaru forester 2.0xt nin 0-1680 metre yarışı emin ol bu kadar uzun sürmezdi :D
Bizimkileri kızdırayım biraz :D

konvoy kopmasın beklemek lazım :D:D

sefa55' Alıntı:
Bu gezide aracın kar performansına olumlu etki yapan özellikler hakkında neler yazabilirsiniz? Mt, At, ya da kış lastikli araç var mıydı? Hangisi daha başarılı oldu. Ya da karlı, eğimi fazla bir yokuşu hangi araç çıktı ya da hangi araçlar çıkamadı? Derin karda gidiş denemenizde Forester diğerlerine göre nasıldı?

Sayın Sefa55, bu geziden iki hafta sonra tekrar yağan kardan sonra keşif için aynı bölgeye MT lastikli galloper ve kar lastikli cherokee liberty ile gittik. İki çekerde önden giden galloper kar ve buzun yolda biraz yoğunlaşması sebebi ile durdu ve ön hublarını devreye aldı ve tekrar hareket etmek isteyince buzda patinajda kaldı. Yaklaşık 10-15 metre geri gelip kaptırıp çıkınca hiçbir sıkıntı yaşamadan yola devam etti. Benim kar lastikli aracımın buzda doğal olarak ani gaz vermediğim sürece patinaj yapmadı. Beraber zirveye yakın bir bölgeye kadar gittik geldik. MT buzda sıkıntılı oluyor ama 20-30 cm'lik karda gayet iyiydi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR