Jimny ile Kar ve Buz Maceraları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tunjimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,233

Tunjimny

Kamp I
Yoğun kış şarlarının yaşandığı şu günlerde Jimny standart lastiklerle bile sorun yaşamıyor.

Etiketler
Ynt: Jimny ile Kar ve Buz Maceraları

Sehir icindemi yoksa arazide mi? arazide deneme sansin olduysa nasil abi bilgi verirsen cok iyi olur saygilar

Karda geçen sene İncekde bir tarlaya girmişdim salanmadan çıkdı standart lastiklerle.

:D Burak alemsin yaw... Bugun cok guzeldi eline emegine saglik tesekkurler, bu arada kis resimlerini koyariz yakinda...

Karlı Jimny fotoğrafları görmek istiyoruz.

IMG_0876 (800x600).jpg

80cm olmassa girmem standart lastikle...

Doğru, asıl tehlikeli olan 0.1 mm kalınlığında olan ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94171.msg1217811#msg1217811 (aynı şeyleri tekrar yazmamak için).

tuzla deniz kenarı olduğundan kar kalınlığı düşüktü. bizde yüksek tepelere çıktık. ama o kadar yoğun kar yağışı vardı ki resim çekme fırsatımız olmadı. bf a/t lastiklerimle çok dik ve sırf buz yerlere rahatlıkla çıktım. arka iterdeyken fena spinler attım.. ama buz tutmuş asfaltta o kadar keyifli drift yapılıyoki anlatamam.. hem kontrollü hemde açılı. herkese söylüyorum.. kardan korkmayın,tadını çıkarın..

2013-01-09 13.01.02.jpg

2013-01-08 16.22.05.jpg

2013-01-08 16.15.43.jpg

2012-12-20 22.28.43.jpg

2013-01-08 11.05.21.jpg

Tuncay abi koyar mısın Jimny nin kar resimlerini lütfen? :smiley: Zaten uzun zamandır girmiyorsun forumada.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR