Arama sonuçlarınız

1. rangeone

range rover klasik direksiyon pompası kilitlenmesi

Ynt: range rover klasik direksiyon pompası kilitlenmesi Hidroliğin markasını şimdi hatırlamıyorum ama direksiyon ve şanzıman için kullanılabilen bir tür olduğunu biliyorum. Bu arada pompayı söktürdüğümde içindeki paletinin dört parçaya bölündüğünü gördük. Tornada tamirinin mümkün oladığını...

2. rangeone

range rover klasik direksiyon pompası kilitlenmesi

Arkadaşlar, pazar günü kemerburgazda 1986 model Range Rover'um ile dolaşamaya gittiğimizde hiçde hoş olmayan bir sorunla karşı karşıya kaldım, direksiyon kutusundan gelen yağ damlamaları bir süre önce çoğalmaya başlamıştı. Bu nedenle eksilmiş olabilecek direksiyon hidrolik eksiğini , yeni...
  3. rangeone

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat Cevabım biraz geç oldu, bi süredir siteyi ziyaret etmiyordum kusura bakmayın.'' Evet bendede 1986 model Range Rover classic '' bulunuyor, oldukçada memnunum, gerçi ben hafta sonları kullanıyorum ama çok keyifli bir araç bunu rahatlıkla...

4. rangeone

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat Kolay gelsin, keyifle ve kolayca arabanızı toparlamanızı temenni ederim.
  5. rangeone

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 Güzel yerler, memleketimiz cennet; gibi o kadar çok ki böyle güzellikler, biz kendimizi büyük şehirlerde boğucu bir hayat ile cezalandırıyoruz. Ama hep içimizde böyle yerleri kendi gözlerimizle görme hayali var. Fırsat buldukça da kaçışlarımız eksik...

6. rangeone

Range Rover

Ynt: Range Rover Motor seri numarasının yeri hakkında verilen bilgiler için herkese ayrı ayrı teşekürlerimi iletiyorum. Motor seri no tanımlama ilgili sitede , sanırım net olarak açıklanıyor ama ben ancak kendim tespit ettiğimde tam olarak tatmin olacağım. Bu arada asıl konuyu açan arkadaşımıza...

7. rangeone

Fren Havası Almak

Ynt: Fren Havası Almak Bundan iyisi can sağlığı , fren hava alma işlemi konusunda gereken herşey anlatılmış ama görsel olarakta internet üzerinde , eğer youtube'u açabiliyorsanız veya benzer sitelerde (metacafe gibi ) video'lu anlatımlar bulunabiliyor.Yalnız tek sorun genellikle İngilizce...
  8. rangeone

Range Rover

Ynt: Range Rover Kaputun ön tarafındaki plaketi biliyorum üzerindeki numara ruhsattaki ile aynı dediğiniz gibi yapım yılı ve ayınıda gösteriyor fakat benim merak ettiğim motor bloğunda yazılı olan seri numaralarının tam yeri neresi? asıl mesele burda ama henüz bakamadım iyice bir göz kontorulü...
  9. rangeone

Range Rover

Ynt: Range Rover Teşekkür ederim, gün ağarır ağarmaz bi kontrol edeceğim....

10. rangeone

Range Rover

Ynt: Range Rover Range Rover'larda 3,9 motorların 1989 dan sonra çıktığını bende duyuyorum ve bir kaç yazıda rastladım ama ben 1986 model bir Range Rover kullanıyorum ve üzerinde V8 3,9 enjeksiyonlu bir motor bulunuyor ve ruhsatta ise 3500cc olarak gözüküyor, ben bunun o yıllarda Türkiye'ye...

11. rangeone

1992 jeep chereoke XJ

Ynt: 1992 jeep chereoke XJ jeep chereoke XJ'ler her zaman dikatimi çekmiştir. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  12. rangeone

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... Baştan sona güzel bir amaç ve güzel bir çalışma. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, herkese ilham veren çalışmaları yürekten destekliyoruz.. Tebrikler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR