fahriyesilot
Kamp I
İlgilenenlere merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce 92 Model standart bir XJ aldım. Yavaş yavaş gönlümüze göre modifikasyonlar yapacağız ve yaptıkca burada paylaşacağım, Sizlerden fikir görüş alacağım. Hadi hayırlısı bakalım.
Aracım standart bir xj, 92 model 193 hp High output motorlu bir makina araçta çalışmayan tek özellik var oda hız sabitleyici nedendir bilmiyorum ona baktıracağım. Yapmak istediklerim şimdilik şu şekilde (zamana göre değişebilir);
0. Telsiz : ;D
1. 4,5 inç skyjacker yükseltme
2. procomp jantlar
3. 31.10,5.15 BF goodrich MT KM2 lastikler
4. Dödik şapka
5. Çelik ön ve arka tampon (kendi imalatımız olacak)
6. Öne Para olursa Warn olmazsa tmax vinç
7. Tavana bagaj
8. Aydınlatma sis farları
9 Ön ızgaraya polis flaşörü
10. Ön havalı dif kilidi
vs. vs.
İlk aldığımda tavan döşemesi sarkıktı, ben gerdiririz diye düşünüyordum fakat Döşemeci ustamıza götürdük tamir görmüş zaten bu gerdirilirse güzel olmaz dedi, aynı kumaştan varmış elinde sıfırdan yaptı sıfır gibi oldu. 200 tl verdim.
Eski hali
[attachment=1]
yeni hali
[attachment=2]
[attachment=3]
Yaklaşık 1 ay önce 92 Model standart bir XJ aldım. Yavaş yavaş gönlümüze göre modifikasyonlar yapacağız ve yaptıkca burada paylaşacağım, Sizlerden fikir görüş alacağım. Hadi hayırlısı bakalım.
Aracım standart bir xj, 92 model 193 hp High output motorlu bir makina araçta çalışmayan tek özellik var oda hız sabitleyici nedendir bilmiyorum ona baktıracağım. Yapmak istediklerim şimdilik şu şekilde (zamana göre değişebilir);
0. Telsiz : ;D
1. 4,5 inç skyjacker yükseltme
2. procomp jantlar
3. 31.10,5.15 BF goodrich MT KM2 lastikler
4. Dödik şapka
5. Çelik ön ve arka tampon (kendi imalatımız olacak)
6. Öne Para olursa Warn olmazsa tmax vinç
7. Tavana bagaj
8. Aydınlatma sis farları
9 Ön ızgaraya polis flaşörü
10. Ön havalı dif kilidi
vs. vs.
İlk aldığımda tavan döşemesi sarkıktı, ben gerdiririz diye düşünüyordum fakat Döşemeci ustamıza götürdük tamir görmüş zaten bu gerdirilirse güzel olmaz dedi, aynı kumaştan varmış elinde sıfırdan yaptı sıfır gibi oldu. 200 tl verdim.
Eski hali
[attachment=1]
yeni hali
[attachment=2]
[attachment=3]