1992 jeep chereoke XJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahriyesilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,197

fahriyesilot

Kamp I
İlgilenenlere merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce 92 Model standart bir XJ aldım. Yavaş yavaş gönlümüze göre modifikasyonlar yapacağız ve yaptıkca burada paylaşacağım, Sizlerden fikir görüş alacağım. Hadi hayırlısı bakalım.

Aracım standart bir xj, 92 model 193 hp High output motorlu bir makina araçta çalışmayan tek özellik var oda hız sabitleyici nedendir bilmiyorum ona baktıracağım. Yapmak istediklerim şimdilik şu şekilde (zamana göre değişebilir);

0. Telsiz : ;D
1. 4,5 inç skyjacker yükseltme
2. procomp jantlar
3. 31.10,5.15 BF goodrich MT KM2 lastikler
4. Dödik şapka
5. Çelik ön ve arka tampon (kendi imalatımız olacak)
6. Öne Para olursa Warn olmazsa tmax vinç
7. Tavana bagaj
8. Aydınlatma sis farları
9 Ön ızgaraya polis flaşörü
10. Ön havalı dif kilidi
vs. vs.

İlk aldığımda tavan döşemesi sarkıktı, ben gerdiririz diye düşünüyordum fakat Döşemeci ustamıza götürdük tamir görmüş zaten bu gerdirilirse güzel olmaz dedi, aynı kumaştan varmış elinde sıfırdan yaptı sıfır gibi oldu. 200 tl verdim.

Eski hali
[attachment=1]
yeni hali
[attachment=2]
[attachment=3]

DSC02644.jpg

DSC03061.jpg

DSC03059.jpg

Etiketler
Ynt: 1992 jeep chereoke XJ

Forumda Mersindeki bir arkadaştan Midland Alan 78 Plus marka telsiz almıştım. Bu hafta sonuda onun montajını yaptık. Ispartadaki telsizciyi sagolsun salim bulmuş gittik yanına aldığımız cihazı gösterdik elinde 2.el antenler varmış beğendik bir tane montaja başladık. Telsiz montajını yapan arkadaş elektrik bağlantısını elektrikçi yapsa daha doğru olur ben yanlış yapabilirim dedi, elektronik montajı yaptıktan soonra elektrikçiye aküden direk + kutupu aldık ve telsizin montajı tamamlandı, daha sonra döşemeci arkadaşta açıktaki kabloları döşeme altına yerleştirdi, güzel bir montaj oldu, hiçbir kablo görünmüyor. Geceleride anteni söküp cihazı torpidoya koyuyorum, telsizi bişey zannedip camı kırmasınklar ::smiley: ::smiley: ::smiley:

20032010182.jpg

20032010185.jpg

DSC03060.jpg

DSC03065.jpg

Vatana millete fikir vermesi açısından da telsiz konusunda ise masraf listesi şöyle oldu;

Midland Alan 78 plus, anten ve montaj 185 tl

fahrıcım aracın guzel olacak bundan emınım...şimdiden Allah kolaylık versin zorlu bir yola çıktın ;) ;) ;)

jeep chereoke XJ'ler her zaman dikatimi çekmiştir. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

allah yardımcın olsun size tek tavsiyem modifikasyonu yaparken tek bir yerlerden fiyat almayın öyle fazla fiiyatlar oynuyorki şaştım kaldım, çamurluk dodikleri 500 ,600,800 $ diyorlar araştırdım baktım bunu kartaal sanayide 450 tl ye yapıyorlar, ön tampon vinçle beraber 3500 tl dediler az kurcaladım vinci 800 tl tamponu 1000 tl gibi toplayabiliyorsun, tavan barına 1000 € diyorlar beylik düzünde bunu 450 tl ye yapıyorlar, yükseltme kitine 1000 € diyorlar maksimun 1000 tl ye yaptırabiliyorsun vs tabi bahsettiğim ürünler arasında illaki kalite ve görünüş farkı olabilir ama bizler kimimiz levis kot giyeriz üzerimizde durmayında bir anlamı yok kimimiz salı pazarından giyiniriz jilet gibi durur, önemli olan bu malzemeleri araçlarımıza yakıştıra bilmemiz. Neyse kafa agırtmayalımda demem o ki yazık günah fazla parçalanmamak gerek bizler yeri geliyor bogazımızdan kısıp araçlarımıza o paraları harcıyoruz, ama paranın da hangi konumda olursak olalım kolay kaznılmadığı kesin
her keze saygı ve selamlarımla iyi günler dilerim.

aracınızı güle güle ve iyi günlerde kullanın saydıklarınıza gelincede acele etmeden yavaş yavaş yapın aracınızı zevkini cıkarın :smiley:)

ben bir konuda cevap almak istiyorum. 88 xj'lerin koltuk döşemelri tam deri'mi? yoksa orta kumaş kenarlar derimi? bir 88 xj almak üzereyim koltukları yarı deri yarı kumaş. bazı arkadaşlar koltukların değişmiş olabileceğinden bahsetti.

noyancan' Alıntı:
ben bir konuda cevap almak istiyorum. 88 xj'lerin koltuk döşemelri tam deri'mi? yoksa orta kumaş kenarlar derimi? bir 88 xj almak üzereyim koltukları yarı deri yarı kumaş. bazı arkadaşlar koltukların değişmiş olabileceğinden bahsetti.

Bu aracın donanımına bağlı limited ise tam deridir.

arkadaşlar resimdeki aracı satmış bulunuyrum. Arac bursadan hakkını verebilecek birisine 0sman beye gitti. Şimdi arada bur0ff sitesinden f0t0graflarını görürüm hüzünlenirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR