Arama sonuçlarınız

1. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Selamlar arkadaşlar epeydir bi boşladım, okuldu işti güçtü derken gezinin geriye kalanını yazamıyorum..Yazı bitmiş değil devamı var, en kısa sürede yazmaya çalışıcam. Umarım yazdıklarım böyle bir gezi planlayanların işine yarıyodur. Bu arada küçük rehberin adı Tanerdi...

2. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Umarım işinize yarar :)
  3. penna

Saksafon Hocası Aranıyor.

Selam dostlar, saksafon çalmak istiyorum, saksafonu almadan önce ders verebilecek birini bulmam lazım,malum pek ucuz bir enstruman değil. Uçuk fiyatlı olmayan, yani öğrenci işi, saksafon dersi veren var mı, ya da tanıdığı olan? Bana burdan veya duyuru-duyuru@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

4. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu
  5. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Biraz uzunca bi süreden sonra kaldığımız yerden devam..Önceki gün dolaştığımız yerlerden şimdi otobüsle geçerek Tatvan'a doğru ilerliyoruz.Bu yolculuk sırasında Van Gölü bizi bir kez daha kendine hayran bırakıyor,sakin bir mavilik hakim biz geçerken.Tatvan dan...

6. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Dediğiniz şeyin şu şekilde olması lazım,eğer yurtkur öğrenci kimlik kartın varsa başka yerlerdeki yurtlarda misafir olarak kalabiliyordun,galiba günlük 5-6 tl gibi bir şeydi.Ama doğruluğu nedir onu bilemiyorum.

7. penna

Üniversite Öğrencisine İş

Arkadaşlar merhaba, Kocaeli Üniversitesinde okuyorum ama perşembe akşamından pazar akşamına kadar İstanbulda ailemin yanında oluyorum. Maddi desteğe ihtiyacım olduğu için iş arıyorum. Cuma ve cumartesi tam,pazar yarım gün olmak üzere 2,5 gün çalışabilirim.İngilizce biliyorum,çizim konusunda...
  8. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu
  9. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Yağmur azaldıktan sonra bi şeyler yemek ve çarşıyı biraz gezmek için dışarı çıkıyoruz. Vanın çarşısı oldukça büyük,her türlü dükkan var burda.Lokantaların, restoranların yoğunlaştığı bölgeye doğru giderken bi yandan da gözlerimiz kahvaltı salonlarını arıyor ertesi...

10. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Karstan, evler,sokakllar,kaldırımlar..

11. penna

İtalya-Fransa Gezisini Bitirdik

Ynt: İtalya - Fransa Gezisini Bitirdik; 3. Gün: Civitavecchia ellerinize sağlık dnzpnr..sığınma işi de ilginçmiş hakikaten..
  12. penna

Ynt: İitalya Fransa Gezisini Bitirdik 2. Gün Gezinin Fransa kısmındaki talihsizlik için üzüldüm doğrusu..güzel anlatım

13. penna

Ynt: İtalya-Fransa Gezisini Bitirdik Ne güzel okuyoduk devamı yok mu? :)
  14. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ayvalık yakınlarında bi yer mi acaba?
  15. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ege de bi yer mi?

16. penna

En Sevdiğiniz Yeşilçam Oyuncusu Kim?

Ynt: En Sevdiğiniz Yeşilçam Oyuncusu Kim? Ayhan Işık ve Şener Şen..
  17. penna

Yaprak Uzerine Yapilan Hat Sanati

Ynt: Yaprak Uzerine Yapilan Hat Sanati Gerçekten çok emek isteyen,zahmetli ama bir o kadar da güzel bi zanaat.yapanın eline sağlık..
  18. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Kaldığımız yerden devam..Karstan hareket edip Iğdıra doğru hareket ediyoruz.Amacımız İshak Paşa Sarayını da görmek,bu yüzden Iğdır üzerinden Doğu Beyzıta geçmemiz lazım..Iğdıra 2,5 saat kadar sonra vardıktan sonra Doğu Beyazıta gidecek olan minibüslere doğru...

19. penna

Suriye'ye Giriş Artık Vizesiz!

Ynt: Suriye'ye Giriş Artık Vizesiz! Umarım ilerki yıllarda bu gibi uygulamalar diğer komşu ülkeler için de gerçekleşir..
  20. penna

Bob Dylan Sevenler Buraya

Ynt: Bob Dylan Sevenler Buraya Yaşayan en önemli kent ozanlarından biri Bob Dylan.Şarkılarıyla kendisi gibi özür ruhlu olanların,gezginlerin dostu :) .Bir kaç yıl önce de atalarının Türkiye den göç ettiğini söylemişti..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri