Arama sonuçlarınız

1. REZZAN

17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

Ynt: 17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz Zerrin Hanıma acil şifalar diliyorum. Biran önce ayağa kalkması dileğiyle.. İstanbul'dan Sevgilerle..

2. REZZAN

Gezenbilir İzmir; Kavaklıdere Kulübe Kamp ve Nif Dağı Zirve Yürüyüşü (22-23 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kavaklıdere Kulübe Kamp ve Nif Dağı Zirve Yürüyüşü (22-23 Ağustos 2009) Merhaba. İzmir Grubuna bravo hiç boş durmuyorsunuz. Sürekli faal haldesiniz.Harikasınız.Ellrinize kollarınıza sağlık. Daha nice gezilere. REZZAN
  3. REZZAN

Maçahel - Doğu Karadeniz Yayla Transları (8-18 Ağustos 2009)

Ynt: Maçahel - Doğu Karadeniz Yayla Transları (8-18 Ağustos 2009) Merhaba Seyahatiniz çok güzel geçmiş.Fotoğroflar harika Karadeniz'i özlemişim. Bende sizinle gezmiş kadar oldum.Karadeniz seyahayi çok eğlenceli geçer.Oranın insanlari çok candan ve hareketli olduğu için her günü ayrı bir eğlence...

4. REZZAN

Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Merhaba Çok güzel bir gezi olmuş ben de kendimi yaylada hissettim.Fotoğraflar çok güzel elinize ayaklarınıza sağlık. Daha nice gezilere dileğiyle. REZZAN :o
  5. REZZAN

BUDAK: Aladağlar Demirkazık Zirve Tırmanışı (18-19-20 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK: Aladağlar Demirkazık Zirve Tırmanışı (18-19-20 Temmuz 2009) Merhaba Zirveye tırmanışınız ve fotoğraflar süper çok güzel bir zirve tırmanışı olmuş doğa ve manzaralar harika gördüğüm kadarıyla zor bir tırmanış , hepinizin ayaklarına sağlık.Tırmanışlarınızın devamı dileğiyle. :o

6. REZZAN

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) Harika bir gezi olmuş. Sanki bende o geziye katılmış gibi oldum. Fotoğraflarda çok güzeldi. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla epey zorlu bir tırmanış olmuş. Hepinizi tebrik ederim. Daha nice güzel tırmanışlara.

7. REZZAN

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Rezzan Şahin Doğum Tarihi ve Yeri : 1957 - İstanbul Memleket: İstanbul Semt: Pendik İlgi Alanı: Doğa, Hayvanlar, Fotoğraf, kitap, gezmek Meslek: Muhasebeci
  8. REZZAN

Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009) Merhaba Bu siteye yeni katıldım.Fotoğraflarınız ,manzaralar ve doğa harika.Bunları bizimle paylaştığınız için teşekkür eder,gezilerinizin devamını dilerim. REZZAN

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri