Gezenbilir İzmir; Kavaklıdere Kulübe Kamp ve Nif Dağı Zirve Yürüyüşü (22-23 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,114
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kavaklıdere Kulübe Kamp ve Nif Dağı Zirve Yürüyüşü (22-23 Ağustos 2009)

Merhaba.
İzmir Grubuna bravo hiç boş durmuyorsunuz.
Sürekli faal haldesiniz.Harikasınız.Ellrinize kollarınıza sağlık.
Daha nice gezilere.

REZZAN

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kavaklıdere Kulübe Kamp ve Nif Dağı Zirve Yürüyüşü (22-23 Ağustos 2009)

Teşekkürler Rezzan hanım.

Yarın sabah 09:30'da da Ödemiş Bozdağ'a gidiyoruz
Etkinlik detaylarını imza bölümünde ki linkte görebilirsiniz.

Çok güzel bir etkinlik Murat, tebrikler, hiç boş durmuyorsun.

Teşekkürler Yılmaz Hocam,
İşleyen demir ışıldar.
;)

Murat Bey yaptığınız güzel gezi organizasyonu ve manzara(sizinkilerde dahil) nefisti.Katılım sayısı niye az ? sizin tercihiniz mi? yoksa böyle bir etkinliğe katılan çok olurdu diye düşünüyorum.
Bizde bu ay ramazan ayı olduğu için 2 kez Uludağ oteller bölgesi ve alaçam'dan olmak üzere zirvenin hemen altındaki kilimli göle gece yürüyüşü düzenledik, resimleri siteye yüklemeyi öğrendim fakat oradan ilgili sayfada nasıl paylaşacağımı bilemiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız yada ben resimleri konu başlığını yazarak siteye yüklesem ve gezi ile ilgili bilgi yazısını yazsam resimleri taşıyabilirmisiniz?
selamlar.

Bir gecede karar verilmiş bir etkinlikti.
Sibel hanım ile 29-30 Ağustos Bozdağ kampımız ile ilgili yazışırken bu hafta boş geçmeyelim diyerek arabaya malzemeleri yerleştirdik doğru kamp yerine.

Foto yerleştirmeye gelince.;

Albümünüze girerek ilk fotoğrafınızı açınız.
Fotoğrafın altında bulunan IMG kodunu kopyalayarak yeni açtığınız konuya yapıştırınız.

Diğer fotoğraflar içinde bu IMG kodun sonunda bulunan fotoğraf numaralarını değiştirmeniz kafidir.
Yalnız size ait fotoğrafların dosya isimleri benzer mi.?

Örneğin benimkiler ;
Bursa - Cumalıkızık 0001.jpg ve 0002 - 0003 ... diye devam etmekte.
IMG kodlarında sadece bu son rakamları değiştirmem yetiyor.

Tebrikler Murat Bey,
Yine harika bir etkinlik...Bizleri burada imrendiriyorsunuz...İzmir grubu tam gaz gidiyor... ;D Sevgiler..

Sağol adaşım.

Bayramda kısa süreli bir kamp düşünüyoruz yine vur kaç taktiği ile

Valla ne yalan söyleyeyim bayramda bende ufak tefek planlar yapıyorum...Ramazan dolayısıyla hiç bir yere çıkamadık...Sadece siz dostların paylaştığı resimlere bakıp ahhh!!! çekiyoruz.. ;D sevgiler..

Murat,
Fotoğraflarla adım adım bizide zirve'ye çıkartıp, indirdin. Yine detay ve güzel bir sunumu daha paylaştığın için teşekkürler.

Rica ederim Adaşım,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR