Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selektro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,192
Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

Bence bu yürüyüşten en çok keyif alan Zeynep Elif olmuş :smiley:. Sayenizde yaylanızı ben de gezmiş oldum ve en az Zeynep Elif kadar keyif aldım :smiley:...

Etiketler
Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

hasanfb' Alıntı:
Yayla havasını hiçbirşeye değişmem sabaha karşı sobayı yakarsın yer yatağını güzel güzel ısıtır o ateş..Mis gibi oksijen eşliğinde birde bahçede köy kahvaltısı...
Fotoğraflar aldı götürdü teşekkürler...
Motorlara çamur lastiği takmak lazım artık... :D

Yayla havası gerçekten muhteşem Hasan Bey insanda ne baş ağrısı kalıyor ne sitres biz sabahleyin genelde süt kaymağı yerdik taze taze üstüne bir tas yayla suyu içtinizmi artık gelsinde bir hastalık size yaklaşsın

ekiNoks' Alıntı:
Bence bu yürüyüşten en çok keyif alan Zeynep Elif olmuş :smiley:. Sayenizde yaylanızı ben de gezmiş oldum ve en az Zeynep Elif kadar keyif aldım :smiley:...

Teşekkür ederim Fatoş Hanım bu sene elimden geldiğince yaylarımızı tanıtacağım keyif almanız çok güzel Zeynep Elifi'nde ilk trekkingi böylece başlamış oldu tabi yürüse daha iyi olacak taşımak baya zor oldu :smiley:

Cengizhan paylaşım için teşekkürler .

Tokat-Niksar benim hep görmeyi istediğim yerlerden biridir çocukluğumda otobüs seyahatlerinde o kendine has tadıyla Niksar Ayvaz suyunu cam şişelerde ikram ederlerdi yaş oldu 43 hala o şişelerin üstünde yazan niksarı göremedim ama sizin fotolarınızla keşfedilmemiş yerlerinede gitmiş gibi oluyorum.Bir gün mutlaka oralarında havasını soluyacağım ve Zeynep Elif kadar zevk alacağıma inanıyorum..Neşeyle kalın. ;)

Bülent Bey otobüslerde hala o cam şişelerle Ayvaz Suyu veriliyor. Niksar gerçekten görülmeye değer bir yer, oldukça fazla yaylara, ormana ,yeşil alana sahip ben memleketimi seviyorum gerçekten güzel her zaman beklerim buyrun gelin

güzel gezi olmuş hemşerim.. ayaklarınıza sağlık... bende geçen hafta yaylalardaydım, işyerine uğradım yoktun..yeni gezilerinizi bekliyoruz...

Bir seferde, hemen resimlere bakarak sanki oralarda kendimi hissettim.Ne güzel kareler...

Merhaba
Çok güzel bir gezi olmuş ben de kendimi yaylada hissettim.Fotoğraflar çok güzel elinize ayaklarınıza sağlık.
Daha nice gezilere dileğiyle.

REZZAN
:eek:

Etkinliğimizin fotoğraflarını seyreden herkese teşekkür ederim inşallah daha güzel geziler yapacağız temennim tüm gezenbilir üyeleriyle birlikte geziler yapmak sağlıkla kalın selamlar...

güzel fotoğraflar ve yöre tanıtımı için teşekkürler arkadaşım. sana buralarda rastlamak güzel oldu. kendine dikkat et. emeğine sağlık.

özelden cevap yollamışsın ama ben sana özelden 20 msjı doldurmadığım için geri cevap veremedim. o yüzden buradan yazıyorum. mail adresini gönderirisen özelden mesajla daha geniş konuşma şansımız olur. sevgiler

engin

Engin arkadaşım bu mail adresinden bana mesaj atabilirsin işim nedeniyle msn ye pek giremiyorum mail atarsan sevinirim e-mail:kultigin60@hotmail.com selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR