17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,825
Ynt: 17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

Denizli'den Zerrin'e sevgilerimi iletiyorum... Telefonla arayıp sesini duyuyorum, yanında olabilmeyi en çok isteyenlerdenim... Bir an önce kendisini toparlamasını ve eski haline dönmesini diliyorum... Kucak dolusu selamlarımı iletirseniz sevinirim...

Etiketler

Zerrin Hanıma acil şifalar diliyorum.

Biran önce ayağa kalkması dileğiyle..

İstanbul'dan Sevgilerle..

HERKESE SELAM yaa bu saat çok geç değilmi YAA BENİM BİR SÜRÜ işim var üüüüüüüüüü ama gelmeye çalışacağım alp sen en taraftan gideceksin keçiörene ben batıkent tarafındayımda yolunun istiyse benidealırmısın

bÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
Alp hepimiz gibi bizlerde duacıyız.
Bayramda orada olmak hoş değil oralardakiler şahsen bizlerde ruhen orada olacağız.
Bu arada okursan izmir bornova Burhan 0536 747 43 18 Aracım bakımda ama bir şekilde muhakkak yetişiriz.

Herkese merhaba,

Ben fatih şayet etliğe yada etliğe yakın bir noktaya kadar gelinirse ordan zerrinlere kadar benim araçta 4 kişilik yer var. Haberiniz olsun.

Amaç rahatsızlık vermekten çok zerrinin ( Ceranus ) Ankarada yeşertmeye çalıştığı off-road ve doğa sevdalıları birlikteliğini karşısında görmenin onun bizlere etkinliklerde verdiği enerjiyi hastalığnda iyileşmesi için geri iade etmek :smiley:

Burdaki notları ve mesajları telefonla iletmeye çalıştım. Biran evvel iyileşip siteden kendisinin okumasını temenni ediyoruz.

Fatih ,sen -ben ,Çiğdem ve Alp Bey gidiyoruz belli olan....20.15 ten öncesi sana uyarmı?İşim yok bekleyeceğim ben...

En yakın zamanda sağlığına kavuşması dileklerimle
zerrincim
daularımla senle çiğdemede söledim gelemk çok istediğimi iletmiştir..
bir an önce aramıza dön özledik seni.

Gidenler yada ulaşabilenler.
Gelişmelerden haberdar ederse sevinirim.
Yada okuyabiliyorsa alo, Kendine iyi bak Daha seni kaz dağlarına kaçıracağız.
Selamlar iyi Bayramlar elbetteki acil şifalar.

zerrin hanım geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

Büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

NİVACI' Alıntı:
Gidenler yada ulaşabilenler.
Gelişmelerden haberdar ederse sevinirim.
Yada okuyabiliyorsa alo, Kendine iyi bak Daha seni kaz dağlarına kaçıracağız.
Selamlar iyi Bayramlar elbetteki acil şifalar.
Zerrin ,ağrı çekiyordu;hareketleri ve konuşması kısıtlanmıştı....Ama acılı da olsa gülümseme yine yüzündeydi...
Zerrin,özledik seni...

NİVACI' Alıntı:
bÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
Alp hepimiz gibi bizlerde duacıyız.
Bayramda orada olmak hoş değil oralardakiler şahsen bizlerde ruhen orada olacağız.
Bu arada okursan izmir bornova Burhan 0536 747 43 18 Aracım bakımda ama bir şekilde muhakkak yetişiriz.

Zerrin' le kulağınızı çınlattık....
Tanışmayı çok isterim, kısmet....

Numaranız için çok teşekkür ederim, kaydettim...

Saygılar....

cidowsky' Alıntı:
HERKESE SELAM yaa bu saat çok geç değilmi YAA BENİM BİR SÜRÜ işim var üüüüüüüüüü ama gelmeye çalışacağım alp sen en taraftan gideceksin keçiörene ben batıkent tarafındayımda yolunun istiyse benidealırmısın

Maalesef buradaki mesajları şimdi okuyorum.... Keşke tel' den arasaydın. Bunu tahmin ettiğim için numaramı yazmıştım. Görüşşseydik tabiki alırdım, sonrada bırakırdım seni...

Sağlıcakla...

Arkadaşlar,
Zerrin' e ziyaretimizi gerçekleştirdik.
Maalesef internete giremiyor şu aralar. Elbette, ilk fırsatta okuyacaktır bunları....

Önceden yazdığım gibi istirahat ediyor, ağrı kesici gibi ilaç tedavisi yapıyor. En azından 1 hafta daha böyle olması gerekiyor anladığım kadarıyla.

Bizi kardeşi Hayati ve eşi Nilgün hanım çok çok çok güzel ağırladı... Pasta, börek v.s. süperdi ;D hasta ziyaretine gittik, vallahi zahmet verdik. Sohbet o kadar koyuydu ki :smiley: zahmet verdiğimizi ertesi gün farkettim, kendim adına biraz utandım açıkçası.
Ama Zerrin ve ev sahipleri o kadar sıcak ki, başka bi ortam zaten tezahür edilemezdi. Bu da mazeretim oldu ;)

Eren, Ferdane hanım, Fatih, Necla hanım ve ben hepinizin tüm iyi dilekleriniz ile selamlarınızı samimiyetle taşıdık Sevgili Zerrin' e.....

Sağlıcakla...

Çok Yat,
Çabuk Kalk,
Çok Gezelim....
Ok? :smiley:

Acil şifalar diliyorum Zerrin abla, büyük geçmiş olsun.. Ziyarete gidebilen arkadaşlar bu konuya lütfen yazın sizden öğrenelim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri