Arama sonuçlarınız

1. D

1989 Model - 2.8 Tek Kabin Hilux e Jant arıyorum..

Ynt: 1989 Model - 2.8 Tek Kabin Hilux e Jant arıyorum.. Üstadım iyi akşamlar! Gezinirken tek kabin hılux ünüzün resimlerini gördüm. hala kullanıyormusunuz, satmayı düşünüyormusunuz? Açıkçası pek bulunan bir model değil, nereden bulabileceğim konusunda da yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler...

2. D

2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi

Ynt: 2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi açıkçası daha önce 2001 patrol vardı ama maalesef kaza yapmam sonucunda araçtan soğudum ve onu sattım. yine 4x4 sevdam doruğa çıktı bu aralar. bir tane almayı düşünüyorum. satış rakamlarından dolayı cherokee ve özellikle de benzinli olması artı...
  3. D

2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi

Ynt: 2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi levent bey merhaba! WJ hala duruyor mu? araçta hangi marka lpg mevcuttur ve bayağı bi şeyler yazmışsınız üstad ama bilmemiz gereken ekstadan başka şeyler var mı araçla ilgili ?

4. D

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam arkadaşlar!... Uzun zamandır içimde olan bir arzu sayenizde açığa çıktı ve bundan son derece memnunum. Bu aralar bir hilux peşinde koşturuyorum fiiliyatta da size katılabilmek için.Bir bankada çalışıyorum.Yaş; 32 4.Levent/İst. dan Yusuf Kurşun....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri