Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1989 Model - 2.8 Tek Kabin Hilux e Jant arıyorum..
1989 Model - 2.8 Tek Kabin Hilux e jant arıyorum.. 15 veya 16 tam karar veremedim.. şu an üstünde 15 jant var.. ben geniş lastik takmak istiyorum.. hem şekil hemde arazide kullanmak için..
Ynt: 1989 Model - 2.8 Tek Kabin Hilux e Jant arıyorum..
selam bende lastık ve jant var toyotanın altından çıkardım lastıkler %80 jant jms marka çamur lastiği 33x12.15 telim 05324232836 ararsanız yardımcı olabılırım sizin jantlarınızıda alırım tşklr hayırlı RAMAZANLAR.
ahmet12' Alıntı:
selam bende lastık ve jant var toyotanın altından çıkardım lastıkler %80 jant jms marka çamur lastiği 33x12.15 telim 05324232836 ararsanız yardımcı olabılırım sizin jantlarınızıda alırım tşklr hayırlı RAMAZANLAR.
Üstadım iyi akşamlar! Gezinirken tek kabin hılux ünüzün resimlerini gördüm. hala kullanıyormusunuz, satmayı düşünüyormusunuz? Açıkçası pek bulunan bir model değil, nereden bulabileceğim konusunda da yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler...