Arama sonuçlarınız

1. rah94

93 model tek kapı karbüratörlü vitaraya lpg taktırtmak

Ynt: 93 model tek kapı karbüratörlü vitaraya lpg taktırtmak eheheh tesekkurler :9 bu dediginiz olaylara girişssem iyi olacak.. bir arkadasimda lpg ye gectikten sonra tekrar gidip muayneye girmen gerekiyor dedi boyle bir durum var mı?

2. rah94

93 model tek kapı karbüratörlü vitaraya lpg taktırtmak

merhabalar.. aracimdan yakıtından memnundum.. taaki harclıgımın tamamını benzine yatırdıgımı anlayana kadar.. bunun sonucunda araba otoparkın vazgecilmez bir süsü gibi yatmaya basladıgından bir tatile gitmek istedigimde yanıma benzin parasına katılacak 3 kişi daha bulmaya çalışmaktan.. bıktım...
  3. rah94

93 vitara icin tampon ariyorum..

Ynt: 93 vitara icin tampon ariyorum.. tamam cok tesekkurler.. fiyatıyla alakalı falan bilgi almak icin sizi yarin ararim.. hatta varsa bir tanede arka tampon almak isteyebilirim.. eski araba tamponlara bir bakim hos olabilir..

4. rah94

93 vitara icin tampon ariyorum..

herkese selamlar.. gecen hafta okula giderken teraziderede bir anda yolda kaymaya başladim arabayi toparlayamadim bariyere carparak durdum.. kaskom olmadigi icin servise gidemiyorum temiz ve cok pahali olmamak kaydiyla on tarafa panjur ve tampon ariyorum.. bir yere yonlendirme sansi olan...
  5. rah94

93 Tek Kapı Yağ Eksiltme Sorunu ve Bir Kaç Modifikasyon

Ynt: 93 Tek Kapı Yağ Eksiltme Sorunu ve Bir Kaç Modifikasyon şimdi muhtemelen sizin kadar anlamadigim için anlatma seklım biraz komık kacacak size ama soyle ozetlıyeyım bu normal olarak ıcını yaglasın dıye benzın pompasının ıcıne yag gıdıyor ya normal sartlarda motorun dıger bolumlerı gıbı...

6. rah94

Ynt: 93 Tek Kapı Yağ Eksiltme Sorunu ve Bir Kaç Modifikasyon evet sorun kece yada contadn degil mars motorundanmıs ben gaza bastıkcada oradan yagı cekıyormus bunu ogrendık hallolduu :D sorun 250 lıra orjınalı taıwan malı olanı 100 cın malıda 70 super uyanık oldugum ıcın 70 lıralıktan aldım...

7. rah94

Ynt: 93 Tek Kapı Yağ Eksiltme Sorunu ve Bir Kaç Modifikasyon benım cam dugmesını bırkalayan bır arkadasım sagolsun son hali dugme basılmayacak haldeydi... klasik benim elimden her is gelir diyen ulkem mantigi :D
  8. rah94

Ynt: 93 Tek Kapı Yağ Eksiltme Sorunu ve Bir Kaç Modifikasyon hmm yag eksiltmeyle alakalı evet bir ay kadar once bodrum cesme yaptim geldim... uzun yol sonrasi yapıyorsa sanirim bunu sayabiliriz... dugmelere gelince malesef bir yer yabanci dugme takıyorum dıyerek sahin cam dugmesi takmis...
  9. rah94

merhabalar evvelki sene aldigim aracimi aldigim zaman yag yaktigi icin motorunu elden gecirtip tabiri caizse sıfırlatarak kullanmaya başladim bu sene arabanın yag eksilttigini farkettim uzun yola cikmadan once oncelıkle sılındır kapak contasidir diyerek onu degistirttim ama sorunumuz hala...

10. rah94

1.6 jlx ile glx farkı

Ynt: 1.6 jlx ile glx farkı sanırım bir yanlıslık yapılmış 93 model yada 94 modelden itibaren 5 kapılılar enejksiyonlu motordur ama mesela 93 model tek kapı karburatorludur... ben karburatorlu kullanıyorum 93 model tek kapı.. ogrencıyım okula gıtmek ıcın gunde yaklasık 45 km kadar yol...

11. rah94

suzuki dakar dızayn.

Ynt: suzuki dakar dızayn. ben 3 kapılı modele kucuk dıyorum sıgamadıgımı dusunuyorum zaman zaman.. buna hayatta sıgamam yok begenmedim 8)
  12. rah94

samurai hakkında fikirler

Ynt: samurai hakkında fikirler oturdugunuz yere baglı olarak havaların sıcaklık sogukluk durumuna gore tenteli bir aracla hardtop bir arac arasında karar vermek maddı durumunuza ve kullanımınıza baglı olarak 1300 motorla 1600 motorun yakıt tuketımı arasında karar vermek.. konforu nispeten daha...

13. rah94

Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım

Ynt: Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım 93 model için o fiyat makul ama birazda yuksek artık pazarlıkla bir 10000 e falan cekerseniz dahada iyi olur ama insanlar 90 model tentelilerine o fiyatları soylerken otomatik vitesli bir arac için normal.. gonlunuzce olsun benımkıde 93...
  14. rah94

Araç Yükseltme Hakkında Yardım

Ynt: yükseltmek istiyorum acemiye yardım.. avrupa yakasını pek bilmedigim için anadolu yakasında onerebılecegınız bir yer var mı ? birde işlem ne kadar suruyor bu parcalar hazırda bulunabiliyor mu? bide get takıldıktan sonra rot balans flans viraj denge cubugu falan bunlara yapılması...
  15. rah94

Ynt: yükseltmek istiyorum acemiye yardım.. siz hangi ildesiniz ? v6 sizin mi nerede yaptırdınız?

16. rah94

herkese merhabalar aracım resimdeki 93 model tek kapı... lastiklerimin artık geri geri yokus cıkmama bile izin vermemesi üzerine lastik arastırmasına girdim gerek siteden gereksede yakınlardaki bir suzukicinin başının etini yiyerek 235/75/15 bf goodrich at'ye karar verdim fiyat olarakta bütçeme...
  17. rah94

Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim...

Ynt: Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim... aradıgınız model ile alakalı onlara haber verirseniz size istediginiz özelliklerde araç bulabilirler sanırım internet sitelerinde vardı.. bide suan ellerinde bir tanede 94 model bordo bitane var gelip gecerken goruyorum temiz duruyor...
  18. rah94

Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim...

Ynt: Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim... ben direk askın jeep lafını duyunca cevap vermek istedim.. bende aracımı oradan aldım ıyıler hoslar.. muayenesı falan yoksa onlar yaptırıyorlar hatta benımkı muayeneye gıderken lastık patlamıs ve ogrencıyım dıye oradakı bey sanırım adı...

19. rah94

Suzuki vitara 1.6 jlx karburatörlü ve 1.6 injeksiyonlu motor karşılaştırması

Ynt: Suzuki vitara 1.6 jlx karburatörlü ve 1.6 injeksiyonlu motor karşılaştırması yanlıs bılıyor olabilirim ama eski aracım enjektorluydu soguk havalarda calıstıktan sonra otomatik jigleli olarak bir sure yuksek devirde kendi kendine calısırdı ve sonrasında rolantiye gecerdi.. suzukimdeyse...
  20. rah94

93 model 3k vitarada merkezi kilit

Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit bılıyorum elektrık tesisatı cekılmeeli falan onları goze aldım dert etmıyorumda otoparka girerken bagajı acmak ıcın ısrar ettıklerınde kontakanahtarını cıkartıp ınıp bagajı acıp zaten camdanda gozukuyordu ama dıye dert anlatmaktan yada elımde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri