Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan midas67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,713

midas67

Yeni Üye
Yer
kdz.ereğli
Arkadaşlar Selam,
Suzuki vitara 1,6,LPG/BENZİN,130.000 km'de,bu araç hakkında hiç bir bilgim yok,vitaraların kronik sorunları varmı,neye dikkat etmem gerekiyor,bu aracı almak istiyorum,bilgili olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim,
teşekkürler
iyi bayramlar

Etiketler
Ynt: Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım

midas67' Alıntı:
Arkadaşlar Selam,
Suzuki vitara 1,6,LPG/BENZİN,130.000 km'de,bu araç hakkında hiç bir bilgim yok,vitaraların kronik sorunları varmı,neye dikkat etmem gerekiyor,bu aracı almak istiyorum,bilgili olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim,
teşekkürler
iyi bayramlar

formun suzukı bölümünde aradıgınız her türlü cevap mevcuttur özellikle bilmek istediginiz bir konu varsa made madde sorarsanız arkadşlar daha iyi bilgi vere bilir

Aslında benim merak ettiklerim şunlar

öncelikle araç 93 model 1,6 jlx otomatik,lpg/benzin

fiyatı11,000 TL

1-ALIRKEN SORMAM GEREKENLER NELER
2-FİYATI MAKULMÜ
3-ARACI ANADOLU YAKASINDAN ALICAM BURALARDA GÖSTEREBİLECEĞİM İYİ BİR USTA (KADIKÖY CİVARI)

şimdiden teşekkür ederim

11 000 vermişken 3 000 kadar daha verip 96 ve üstü bir JLX alın (96dan sonrakiler biraz daha farklı). Bostancı sanayide suzuki grand otoya gidip 0216 5757722 expertiz yaptırın (ücretli ve makul kesinlikle tavsiye edilir) ya da grand oto'nun galerisi de var oradan da araç bakabilirsiniz (biz bir arkadaşa aldık 1 senedir sorunsuz kullanıyor). Ayrıca acele etmeyin takipte olun istanbulda uygun fiyata iyi araç bulmak mümkün.

Sayın yasarergün ve reis 28 teşekkür ederim ilginiz için buradaki arkadaşlara sormak istiyorum,belki aracını satmayı düşünen ya da temiz bildikleri bi araç vardır

Sn Midas67
Denizli'deyim. Burada bir arkadaşımda 1997 model 5 kapı, 1,6 JLX var, 96 üzeri araçlarda daha düşük modellerden farklı olarak çift hava yastığı var, göğüslük ve direksiyon daha güzel görünüyor. Araçta İtalyan Zavoli marka sıralı lpg, ruhsata işli çeki demiri var. 190 bin km civarında. Renk kırmızı, lastikler 1-2 aylık yaklaşık 2000 km ancak yapmıştır. Araç model yükseltmek amacıyla satılacak, herhangi bir sitede ilanı yok o yüzden resim gönderemiyorum. Arkadaşın istediği rakam 15000 ilgilenirseniz telefonunu vereyim heralde pazarlık payı vardır. Selamlar.

Abdullah Bey çok teşekkür ederim,bu sitede çok yorumlarınızı okudum,tavsiyenizin güvenilir olduğundan eminim ancak kendime göre bir bütçe yaptım,zaten bu araç içinde kredi çekeceğim 12.000 tl yi geçmem imkansız,ilginiz için çok teşekkürler,

not:araç otomatik olmak zorunda

Çok teşekkür ederim sağolun,buradan bulamazsam,sanırım bu cuma kadıköydeki 93 1,6 jlx i almaya gideceğim

asem spor' Alıntı:
sizin vitara 16 valve injeksiyonlumu öğrenebilirmiyim
Bu soru benim bahsettiğim 97 JLX için ise; araç yakın zamanda arazide gezerken yağ lambası yanmış. Arkadaş beni aradı gittim. Araçta yağ kalmamış, su da baya eksilmişti. Yağını ve antifrizini koydum, aracı çalıştırıp getirdik. Bu olaydan sonra çok ciddi yağ eksiltme başlamış. Kısacası artık tavsiye edilecek bir araç değil, motor yapılması gerekir.

93 model için o fiyat makul ama birazda yuksek artık pazarlıkla bir 10000 e falan cekerseniz dahada iyi olur ama insanlar 90 model tentelilerine o fiyatları soylerken otomatik vitesli bir arac için normal..
gonlunuzce olsun

benımkıde 93 model.. tabıkı yasından dolayı ufak tefek bakımlar gerekıyor ama suzuki herseyi ucuza halloluveriyor iyi gunlerde kullanın

buradakılerın dedıgı gıbı grand otoda ekspertiz yaptırabilirsiniz..
bostancı sanayide suzuki servisleri mevcut
artı kadıkoye dahada yakın olsun ıstıyorsanız e5 te hareme dogru giderken acıbadem koprusunu gectıgınız anda hemen sag tarfta kosuyoluna donmeden bir suzuki servisi ve galeriside var oradada ekspertiz yapıyorlar..

dıyebılecegim tek sey gecen haftasonu bilgi almak için bostancı sanayide yıldırım suzukiye soru sormak için ugradım genel tavır ve halleri hosuma gitmedi birazda bilgisiz gibilerdi
eger arabadan cok anlamıyorsanız oradan uzak durun derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri