93 model 3k vitarada merkezi kilit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rah94 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,310

rah94

hayvan haklarına saygı duyalım...
Yer
istanbul
selamlar.. gecen sene aldıgım aracı kısıtlı ogrenci butcesıyle yavas yavas toparlıyorum
yag yakan motorum gecen sene sıfırlandı onun butcemde actıgı derin yaradan sonra gecen hafta kaloriferlerimi klimamı ve elektrik aksamımı elden geçirttim 20 aralık gunu kemerburgazdaki geziye gitmek için yanıp tutusurken hem eski lastiklerimden korktum hemde malum vize haftası oldugu için katılamadım
ama katılan fotograf ceken herkesin emegine saglık diyerek soruma geliyorum..

ben bagaj kapagınında merkezi sisteme dahil edilip edilemeyecegini merak edıyorum.. fiyat arastırdım bunu saglayabilecek olan mekanizma 15 lira gibi bir fiyata sahip fakat içindeki kilit mekanizmasının bu aparatın takılmasına uyumlu olması gerekiyormus daha once yaptıran birisi var mı?
yada aslında bu orjinal bir ozellikte benimkinde bozulmus olabilir mi? bagajı anahtarla acarken kırılabilir yolda kalırım korkusuyla karsı karşıya olmak beni her defasında geriyor teşekkürler... ;D

Etiketler
Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit

Benim araç 2000 model 5kapı. Bagaj kapağı merkezi kilide dahil, zannedersem koskoca Suzuki firması daha alt modellerde ana sistemi yapıp sadece bagaj kapısındaki mekanizmayı yapmamış olamaz. Tahminim sizin bagajdaki motor arızalı.

93 modellerden emin değilim ama benim arac 98 model 5 kapı ve bagaj kapağı otomatik kapı kilidi sistemine dahil.
Sizn araçta bir sıkıntı olması muhtemel. Arızalı ise 15-20 liraya uygun bir otomatik kilit açıcı piston bulabilirsiniz. Oto elektrikçileri biliyor, kısa sürede takabiliyorlar. Orjinalini İstanbul'da daha kolay bulabilirsiniz. Exper otoya bir bakın derim. Çıkma uygun birşey bulabilirsiniz.

merhaba,

benim araç 1993 5 kapılı Vitara JLX, bagaj kapağı da merkezi kilit sistemine dahil (hatta benzin deposu kapağı da merkezi kilit ile birlikte açılıp kapanıyor) %99 bagajdaki merkezi kilit işlevini gören aparatın temizlenip yağlanıp bir elden geçmesi gerekiyor.

ben şunu fark ettim yaklaşık 1 yıl evin önünde atılı duran ve 4-5 ay önce tekrardan kullanmaya toparlamaya başladıktan sonra, aracın kullanıldıkça bazı problemli kısımları veya kullanılmamadan kaynaklanan kısımlar kendilerini toparlıyor.

suzuki ve mitsubişhi konusunda eksper oto serkan arkadaşımıza danışmanızı tavsiye ederim 0555 967 93 75

93 3k hardtop vitara kullanıcısıyım. bagaj merkezi kilide dahil değil. ayrıca bugünlerde merkezi kilitte ilgili bir sıkıntım var. sürücü tarafındaki kapıya ait kilitle aracı kilitlediğimde yolcu kapısını kilitliyor ancak açmıyor. eskiden böyle bir sorunum yoktu. araç ihtiyarladı herhalde :p

bencede araç eskimiş baya hemen satman lazım abi ;D ;D kapıları kilitli alabilirim üstünden atlar biner inerim ne olcak ;D ;D ;D(beklemede olan müşteri ilyas)

şimdi acaba 5 kapılarda merkezi kilide dahilde 3 kapılarda mı degil?
eger oyle bir durum varsa çıkmacılardan 5 kapının bagaj kilit mekanizmasından alsam 3 kapılıya takılabilir mi?

rah94' Alıntı:
eger oyle bir durum varsa çıkmacılardan 5 kapının bagaj kilit mekanizmasından alsam 3 kapılıya takılabilir mi?

Benim araçta üç kapılı (98 model), bagaj kapısı merkezi kilide dahil.

93 5 kapılı vitarası olan yokmu arkadaşlar. bende merak ettim

MİCOMİCO' Alıntı:
93 5 kapılı vitarası olan yokmu arkadaşlar. bende merak ettim

merhaba,

gözünüzden kaçmış herhalde ben yukarıda benim 1993 model 5 kapılı vitara aracın bagaj kapağınında merkesi kilide dahil olduğunu yazmıştım.

şöyle bir düzeltme yapalım o zaman :D

93 model ve aşağısı 3 kapı aracı olupta bagaj kısmı merkezi kilide dahil olan yada olmayan birisi var mı?

rah94' Alıntı:

ayrıca takdığın kilide merkezi sistemle bağlantılı elektrik tesisatı çekmen lazım... :smiley:
ama bence, ayrı olması iyi, özellikle alarmlı araçlarda arka kapı açıkken alarm ötmez :smiley:
bagajdan bişiler alırken, 5 kapıyı alarmdan açmak mevzuu yani...

bılıyorum elektrık tesisatı cekılmeeli falan
onları goze aldım dert etmıyorumda
otoparka girerken bagajı acmak ıcın ısrar ettıklerınde kontakanahtarını cıkartıp
ınıp bagajı acıp zaten camdanda gozukuyordu ama dıye dert anlatmaktan
yada elımde posetlerle bagaja bısey koymak ıstedıgımde
helekı posetlerın falan yere degmemesi gerekıyorsa degısık akrobatık hareket kombınasyonları uretmekten gına geldide.. o yuzden daaha insanı sartlarda acılan kapanan bir bagaj kapagı arayısındayım :D

bu yönlerden sende haklısın... o zaman taktırcan :smiley:

mrb. arkadaşlar bügün itibariyle bende artık aranıza tam anlamıyla katıldım süper bir araba yakaladım bu anlamda başta MİCOMİCO nick ile olan ahmet abim olmak üzere hepinize tek tek teşekür ederim aracımdan az bilgi verim konuyla alakalı kısım için söyleyim benimkinde arka kapı otomatık :D merkezi kilide baglı
aracım 94 model vitara jlx 3 kapı 2.sahibinden aldım sadece tek parçada boya var onun dışında klima olsun h.direksiyon olsun elektirkli aynalardan camlaraına kadar herşey var brc tüp yeni ve işli çalışmıyan hiçbir aksamı yok 4 lastik kumho arazı tipi (lastık yazılarıda beyaz olan tip)4 de sıfır akü sıfır tek eksigi muaynesi geçmişti onun ücretini düştük ve ankara arabası servis bakımlı bütün bakım defteri bile mevcut çok çokda güzel bi rakama aldım nazar degmesin die rakamı söyleyemicegim :D aracın yakında fotolarını yüklicem ben hayalımdeki arabaya kavuştum daha iyisi sizlerin olsun arkadaşlar herkeze selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri