Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi
Geçmiş olsun Yücel. Kışın motosikletlerle uzun yol yapmak gerçekten çok tehlikeli oluyor. Umarım bişeyin yoktur. Geri dönmene sevindim. İyi bir sömestre tatili dilerim.
Ynt: Kısa Geziler; Paşa Yaylası
Güzel bir hafta sonu tatili olmuş, yorgunluklar atılmış,bol bol temiz hava teneffüs edilmiş ve yeni bir haftaya huzurlu bi başlangıç için gereken herşey yapılmış.. Sizleri kutluyor, daha nicelerini temenni ediyorum.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Karavan sigorta değerlerinin aşağı çekilmesinde büyük katkıları olan Sayın Erdal öğütgen'e ve sigorta işlemlerimi büyük bir süratle gerçekleştirerek 728.00 Tl. den 244.00 Tl. ye düşmesini sağlayan Sigortacı sayın Ali Gündoğdu'ya teşekkür...
Ynt: 'egeli' 2014
Bizde İdadik ile birçok yürüyüşlere katıldık. Aslında bozdağ programınada katılacaktık fakat bazı aksilikler nedeni ile bi dahaki sefere kaldı.
Isınma turlarınız uzun geçmekte,bizler gibi kısa kısa değil. Bu demektirki Uzun bir gezi kapınızı çalmaya başlamış, hadi hayırlısı.
Ynt: 'egeli' 2014
Çok güzel.Hemde çok. Bu kış günlerinde güzel bir gezi yazısı okuyabilmek ve bilmediğimiz yerleri öğrenmek çok güzel.
Emeğinize ve kaleminize sağlık olsun. Selamlar....
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)
Merhaba avcı35, ben mordogan da yaşamaktayım. Aslen İzmir kücükyalılıyım.
Ynt: Bu Seneneki Fransa Lavanta Rotamızda Hastahane Tecrübemiz.
Mustafa bey Kayınvalidenize geçmiş olsun. Yurt dışındaki rahatsızlıklar insanı daha çok üzüyor.
Ynt: Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik..
Yaşar bey, geçmiş olsun. Üzücü bir olay. Maalesef afet'in ne zaman geleceği ve ne kadar hasar açabileceği bilinemiyor.
Ynt: Batı Karadeniz Sahil Yolu Durumu.
15 gun once bu yolu kullandim. Otokaravanim ile. Cok virajli ve inisli cikisli bir daha gecmemeye karar verdim. Dar ve virajli yollari sevmeme ragmen beni uzdu. Heyelanli bolgeler ise cok fazla. Cekme karavan ile uygun olacagini sanmiyorum. O yolu...