Bunun Adı Bir Sevda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUGAY58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,552

Etiketler
Ynt: Bunun Adı Bir Sevda

Sonunda '' Bir Sevda '' yola çıkmaya hazırlanıyor,hayırlı olsun Tunay&Tugay dostlarımız.

Kuzuların çok güzeller, yakın olsada sevmeye gelebilsek. Kolay gelsin.selamlar.

Yeni karavanın yapımında kolaylıklar dilerim,bu kadar takipten sonra güzel bir karavan olacağından eminim, çiftliğin izde çok güzel,ben Niğde'de yaşıyorum çiftlik Niğde tarafın damı? Maşallah koyunlarınız sağlıklı görünüyor selamlar.. :D

Tugay Bey,

Karavanınız hayırlı olsun, yapımında kolaylıklar diliyorum inşallah iyi günlerde kullanırsınız.

kıymetli hemşehrim allah hayırlı uğurlu etsin çok sevindim nihayet hayallerine
bir an önce kavuşursun sevgi ve saygılar ..

Nevzat kardeşim işallah Allahım gönlüne göre verir teşekkürler..

Adil abi amin terlik işine gelince terlik bizde olmazsa olmazlardan ağustos sıcağında harmanda o ayaklar ne olur sene bilirsin,Abi diyorum ya ben
Bu cin aletinden gogul filan bilmem o benim kazmalı müdür bi sorayım....

Süleyman kardeşim teşekkürler...

Levent bey teşekkürler yolu düşen gezenbilircilere Kayseride evim Sivas,da cifliğim emirlerinde Saygılar...

Atila bey cok cok teşekkürler cifliğim Sivas,da Ben Kayserideyim git gel yapıyorum yakınız beklerim...

Sayın Mehmet 14 teşekkürler darısı sizlere...

Hakkı bey hemşerim Sivas da olmamıza rağmen görüşemedik bu konuda en cok benim ihmalkarlığım oldu lütfen kusuruma bakmayın bir gün görüşmek dileği ile cok teşekkür ederim...

Bir kaç gün siteye girmedim neler olmuş. Uzun bir hasretin sonunda Sevda' nın adı konmuş. Hayırlı olsun. Araç model, m3 vb. bilgisi vermemişsiniz ama gerçekten güzel görünüyor. Kafanızdaki planı bir an evvel yapıp yollarda görmek isteriz. Tekrar tebrik eder hayırlı olsun derim. Selamlar.

Tunay Hanım, Tugay Bey şimdiden hayırlı olsun.
Eh artık madalyonun diğer yüzünden bakmakda kısmet olduğuna göre elbetde yapıcı eleştiriler ( şimdiden kolay gelsin ) olacaktır.
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi biter sizlerle yollarda da karşılaşırız.
Hadi hayırlısı................

Tugay abi nihayet ;) sonunda muradına erdin şimdi sorduklarını ,öğrendiklerini uygulama vakti hadi abi görüyüm seni nerde nezaman bişeylere ihtiyacın olursa Ankara da bi kardeşin var unutma abi her türlü desteğe DOLLY KARAVAN olarak hazırız tekrar tekrar hayırlı olsun abi Allah tamamını görmeyi diyar diyar gezmeyi nasip ettsin inşallah.Takipteyi ona göre abi ;)

Aracınız hayırlı olsun. Yapım aşamanız kolay gelsin. İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre karavan olur.

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin..
Biraz ara verdik, neler olmuş neler..

Tugay Usta, çırak lazım mı çırak :smiley:

Selamlar.

Hayırlı olsun kolay gelsin.İznikte,hatırlarsan baş belanın yanından söylene söylene geç sonrada karışma adamın işine demiştim ya,kazmayı aldırmışsın eline rahat bırak adamıda pembeye boyattırma arabayı ;D ;D yada bırak gelsin buraya benim arabayı pembeleştirsin.Selamlar.

Tugay başlığı biraz geç farkettim.Kusuruma bakmaz yaşlılımağa verirsin sanırım.Aracı kazma kürek başladığına göre kısa zamanda yollarda olursun inşallah.Üstümüze düşecek bir görev olursa seve seve hazırım.Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyor strofordanda olsa kalıpları içine yapıştırıver. ;)Tunaya saygılar..Aysel &Ahmet Özek

Mehmet Ali bey,Cok teşekkür ederim araç 2005 model 15m3....

Abdullah bey teşekkür ederim tabiki her eleştirilere acığım ve o eleştiriler benim icin cok değerlidir cok isterim bir gün bir yerlerde karşılaşmayı..

Bülent usta cok cok teşekkürler desteğini esirgemeyeceğinden eminim telefonda,da dediğim gibi bu araç gecici bir araç olacak görüşmek dileği ile..

Hakan bey cok teşekkür ederim ...

Numan bey teşekkür ederim biliyorum yardımlarını esirgemezsin....

Salih bey teşekkürler pembe boya olayı aklım,da hic unuturmuyum el arabası hala pembe boyalı....

Ahmet abi ne önemi var sizlerin varlığı yeter tabiki cok konuda sizleri rahatsız edecem abi aysel ablaya,da selamlar saygılar...

Tunay & Tugay çiftine karavancılığa adım atacak yeni araçlarının hayırlı olmasını dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR