Bunun Adı Bir Sevda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUGAY58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,351
Ynt: Bunun Adı Bir Sevda

Tugay bey, yeni girişiminizle hayallerinize bir adım daha yaklaşmışsınız. Çalışmalarınızı ilgiyle izleyeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olması dileklerimizle keyifli gezilerde buluşmayı umuyoruz. Sevgiler size ve eşinize Çöl Kartalı'ndan :smiley:

Etiketler

Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim telefonunuzu kaydettim,benim tel:0 505 242 42 49 bende sizleri her zaman Niğde ye beklerim,sevgi ve selamlar..

Abi ben de şimdi gördüm hayırlı olsun çok sevindim aracı almışsınız.İnşallah en kısa zamanda içinize sinecek şekilde karavanınıza kavuşursunuz.Ben ismini merak ettim bir isim koydunuz mu yoksa başlıktaki isim mi :smiley:) İzmir den çok selamlar.

Tunay hanım, Tugay bey sonunda sevdanıza kavuştunuz. Ama çiftlik resimlerini görünce "bu çiftlik nasıl bırakılır? o kuzuların, atların, köpeklerin her biri birer evlat gibi olmuştur. Onlarsız durulmaz!" diye düşünmekten kendimi alamadım. Hepsi ve karavan adayı aracınız çok güzel. Tekrar hayırlı olsun :smiley:

Tugay bey son durum nedir.
Bizlere işte bitti diye sürpriz mi yapacaksınız.
Sezon da açıldı artık. Hadi bekliyoruz.
SELAMLAR

Tugay bey Hayırlı olsun, dilerim herşey gönlünüze göre olur, Sevgi ve Saygılarımla.

Tugay Bey aracı almadan önce sitede daha fazla zaman geçiriyordu umarım olumsuz bir durum sözkonusu değildir.....

Öncelikle uzun zamandır siteye gireme,memizden ve gelişmelerden haberdar edemeyişimizden dolayı tüm Abilerimizden,Ablalarımızdan,Arkadaşlarımızdan özür dileriz ayrıca İyi dileklerinizden dolayı ,tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederiz..

Acı bir kaybımızdan dolayı bir süreliğine sitede bulunamıcaz.
Tüm gezenbilir ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımızla

Tunay & Tugay

Başınız sağ olsun ALLAH geride kalanlara sabır versin.
Selamlar
Kenan YAMA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR