Ynt: Bunun Adı Bir Sevda
İlhan abi, Kenan bey, Levent bey ( buralpdi ), Yusuf bey, Hakkı bey, Abdullah bey , Süleyman bey, Sayın ( marmariscj7 ) Coşkun bey,
Özcan bey , Tanju bey , Alpaslan bey, Levent bey, H.Gökhan bey, Atila bey, Salih bey, Adil abi, Mehmet bey ( Liderim ) Haşmet bey. Enver abi,
Seyfettin abi, Rifat abi ,Bekir abi,Levent Göçmen bey , Hakan bey , Mustafa Yetim bey,Nevzat bey, Burak bey...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah,tan gidenlerimize rahmet kalanlarımıza sağlık dileriz.....
Uzun zamandır siteden ayrı kaldık artık yavaş yavaş ilerleyen aracımıza adına bu bir sevda dediğimiz karavancığa deyim şimdilik iyi kötü bir takım yakıştırmalarla hale yola koyduk bakalım şimdilik bununla bayramın birinci günü akşamı Sivas üzerinden Giresun sonrası Allah kerim deyip Şavşat planımız var.Artık arac nereye kadar dayanır o dayanır biz dayanırmıyız bilmiyorum. Deniz,ci misali Vira Bismillah dicez bakalım.
Aslın da birkac resim eklemek istiyordum fakat son derecede pc özürlü olmamdan ve ciflik müdürümünde izine kacmasından dolayı affınıza sığınıyorum..
Tekrar tüm dostlara teşekkür eder Saygılarımızı sunarız.. Tunay & Tugay