Bunun Adı Bir Sevda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUGAY58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,680

Etiketler

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda

İlhan abi, Kenan bey, Levent bey ( buralpdi ), Yusuf bey, Hakkı bey, Abdullah bey , Süleyman bey, Sayın ( marmariscj7 ) Coşkun bey,

Özcan bey , Tanju bey , Alpaslan bey, Levent bey, H.Gökhan bey, Atila bey, Salih bey, Adil abi, Mehmet bey ( Liderim ) Haşmet bey. Enver abi,

Seyfettin abi, Rifat abi ,Bekir abi,Levent Göçmen bey , Hakan bey , Mustafa Yetim bey,Nevzat bey, Burak bey...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Allah,tan gidenlerimize rahmet kalanlarımıza sağlık dileriz.....
Uzun zamandır siteden ayrı kaldık artık yavaş yavaş ilerleyen aracımıza adına bu bir sevda dediğimiz karavancığa deyim şimdilik iyi kötü bir takım yakıştırmalarla hale yola koyduk bakalım şimdilik bununla bayramın birinci günü akşamı Sivas üzerinden Giresun sonrası Allah kerim deyip Şavşat planımız var.Artık arac nereye kadar dayanır o dayanır biz dayanırmıyız bilmiyorum. Deniz,ci misali Vira Bismillah dicez bakalım.
Aslın da birkac resim eklemek istiyordum fakat son derecede pc özürlü olmamdan ve ciflik müdürümünde izine kacmasından dolayı affınıza sığınıyorum..
Tekrar tüm dostlara teşekkür eder Saygılarımızı sunarız.. Tunay & Tugay

Abi cok teşekkür ederim gercekten öyle tüm terslikler üst üste geldi hayırlısı bakalım....

Hoş gelmişsiz,
Karavanınızın resimlerini doğrusu merak ediyorum.
Umarım gönlünüzde olmuştur.
Tattığım o güzel karavanla özgürlük duygusunu doyasıya sizde yaşarsınız umarım.
Yolunuz açık olsun, güzel geziler dilerim.

keyifli geziler.....artık gezi fotolarıyla birlikte aracınkileride araya sıkıştırırsınız....
kalın sağlıcakla

TUGAY58' Alıntı:
bayramın birinci günü akşamı Sivas üzerinden Giresun sonrası Allah kerim deyip Şavşat planımız var.

Bayramda (ve sonrasında da) Giresun'dayım. Bayramın 1. günü yurt dışından gelen misafirimi geri göndermek için bir ara Trabzon hava alanına gideceğim. Onun dışında buralardayım. Gelince / gelirken haber verin, görüşelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri