Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1,5 ay gibi bir süredir tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bugün (02.05.2013) hayatını kaybetmiştir.Kendisine tanrıdan rahmet ailesine baş sağlığı dileriz.
Az önce öğrendim; çok üzgünüm. Birkaç kez uğramıştı bize ve söyleşmiştik geçmişte.
Yakınlarına, eş ve dostları ile karavancılar&doğa severlere, başsağlığı ve sabırlar diliyorum. :'(
İnsan sevgisiyle doluydu yüreği. Bende karavancıyım, Erdek' e hoş geldiniz diyerek tanıttı kendini. Sonra evinin kapısını açtı bize tüm içtenliğiyle. Meslektaşımız sevgili eşi Müzeyyen hanımı tanıdık.Çok güzel sohbetlerimiz, yürüyüşlerimiz oldu. Karavanlar için zihni sinir projeler çizdik beraber. Gönlü sevgiyle dolu olan herkese açık, güleç yüzüyle sizi karşılayan biriydi. Seni hep sevgiyle anacağız sevgili dostum ABDİ.
Abdi kardeşimizin yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Yaşamdan zevk alan bu nu hepimize yayabilen bir arkadaştı Uçar.
O da uçtu gitti aramızdan,bir kuş gibicesine..
Rahmet olsun..
Celal bey, şimdi acı haberi sizden öğrendik. 2011 yılında Dikili'de bir süre yan yana karavanlarımızla kalıp sohbet etmiştik. Müzeyyen hanımı da tanıdığımız için keyifliydik. Ne yazık ki, yaşamın bu bilinen gerçekliği yüzümüze tokat gibi çarpıyor. Abdi beyi en güzel gezilerimizde daima anacağız. Sevgili eşine ve karavan camiasına başsağlığı diler, Abdi beyin ışıklar içinde uyumasını Cenab'ı Allah'tan dileriz. Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)