Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Erkan senin ankaradaki bir lamba olayın aklıma geldi.
Sen bir ara kaybolmuştun gecenin geç vaktinde erkan nerde erkan nerde aranırken ağaçların tarafından iki lamba göründü aha dedik geliyorlar biri erkan'ın koluna girmiş kim o dedik.
Biraz yaklaşınca mesele...
Ynt: Türk Toplumunun Hazin Hikayesi
Cavit Bey Çok dikkatlisiniz,
Evet, "Türk gibi ata binerdi" cümlesi kısa ve sade yazma gayretinden dolayı sanki zayıf kalmış. Orada, komşu iki Türk devleti; Osmanlı İmparatorluğu ve Safavi Devleti yöneticilerinin anlayışları arasındaki fark vurgulanmak...
Yavuz onun ön tamponuna bir halka takar anahtarlık diye taşır yanında suburbandan sonra ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Terios'u da öbür eline el lambası diye alır :D :D
Siz de amma yaptınız haa
Çağlar ve Cihan arkadaş hatırına kendilerini feda ettiler ;D ;D ;D
İyiliğin karşılığı bu olacaktı :D :D :D
Yavuz sein arabadaki canhıraş bağırtılar kesildimi. (O gezideki çıkan sesleri kast ediyorum teknik bilgim olmadığı için izah edemiyorum)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56250.msg648240;boardseen#new
Arkdaşlar birileri insanları tahrik ederek olay çıkarmaya çalışmakta lütfen sakin olalım ve polemik çıkmaması için cevap vermeyelim konu yönetim bölümümnde çözülecektir.
Evet Erkan Bey enbüyük sıkıntımız maalesef bu. Türk tarihi yazıp bitirilemeyecek kadar çok güzel maceralarla dolu. Tarihimizle gurur duyuyoruz. 2000 yıllık yürüyüşümüz esnasında birçok kültürle haşır neşir olduk onlardan birşeyler aldık onlara birşeyler...
Özay Bey Alevilik bu ülkenin öncelikli olarak tedavi edilmesi gereken en temel sosyal yaralarından biridir Aleviliğin tarihçesini aşağıdaki linkte daha önce ele alıp anlatmıştık. Bizi takip edenler okumuştur. Kaldıki burada konumuzu ilgilendiren mesele...
Ertuğrul Bey’le başlayan yeni macera, Türk milletinin önlenemez yükselişinin habercisi idi. Türkler, bir kere daha Türk Devlet Geleneği Esasına uygun olarak yeni bir devletin temellerini atıyorlardı. Lider halkın arasından çıkmış bir Bilge kişi, devletin töresi halkın töresi, devletin dili...
Ynt: Manuel Vinç
Araçta çekmek için zaten mevcut bir halatı buna uyarlamak mümkün olabilirmi diye düşünmüştüm. İyi kötü her araçta bir halat var ekstra masraf yapmadan adapta olabilirse mesele yok onu da alet kutusuna atmakta fayda var.