7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,129,274

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tamam Kürşat sende olmuşsun ;D
VX80 diyoduk dimi kaç zamandır,illa inat inat :D
Şunu baştan yapsaydın ya kardeşim :smiley:

Ahanda yazıyorum,3 vakte kadar sende alıcan,çünkü bi kere damara almışsın zehiri ;D
Kurtuluş yok :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tamam Kürşat sende olmuşsun ;D
VX80 diyoduk dimi kaç zamandır,illa inat inat :D
Şunu baştan yapsaydın ya kardeşim :smiley:

Ahanda yazıyorum,3 vakte kadar sende alıcan,çünkü bi kere damara almışsın zehiri ;D
Kurtuluş yok :D

ya Erkan zaten ben sizleri discovery 2 aldikdan sonra tanidim, benimde off road, seyahat, kamp zevklerim denedikce yerine oturmaya basladi. 1 sene oncekinden cok daha iyi istediklerimi biliyorum ve arabalari taniyorum. ben ve yapmak istediklerimin hepsine en uygun 2 araba var birisi vx80 birisi discovery 1 er yada gec alinacak bunlardan biri ne kadar cabuk olursa o kadar iyi ;D

mete' Alıntı:
Aslankurt'a soralım bir osmaniyeliden diğerine gitsin

valla abi suzuki seven ve suzuki ile off road yapicak birisi icin daha iyisi yok. benim isteklerim farkli ondan saticam. aramizdan birinde kalirsada iyi olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56250.msg648240;boardseen#new

Arkdaşlar birileri insanları tahrik ederek olay çıkarmaya çalışmakta lütfen sakin olalım ve polemik çıkmaması için cevap vermeyelim konu yönetim bölümümnde çözülecektir.

Mete hocam,

Silinen mesajlarda ne vardı bilmiyorum. Bağlantısını verdiğiniz konuyu baştan sona okudum, neden açıldığını anlamadım.
İki tarafında saygısızlık denecek düzeyde bir yazısı yok bence. Sadece orta noktayı bulamamışsınız o kadar.

Tempus' Alıntı:
bu arada full + full off road icin suzuki isteyen birileri olursa suzukiyi satabilirim. aklinizda olsun :D

Suzuki sayfasında wanted rumuzlu arkadaşımız bir suzuki arıyordu.
Konu başlığı ; " Off - Road Tutkunluğumun Sorumlusu Sizsiniz " idi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.