7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,131,781

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bsayil' Alıntı:
kürşatcım oyunu yolladım umarım 1.sayfaya doğru yollanırsın
;D ;D ;D

eyvallah ;D oylar secimde onemli diil juri secicek sanirim ama olsun goz onunde olsun arkalarda kaybolmasin :D

Tempus' Alıntı:
gunaydin :smiley:

www.competus.com.tr deki kesif hikayelerine bir yazi yazdim , kesif hikayelerinde sayfa 8 de su anda, desteginizi bekliyorum :smiley:

Kürşad senin hikaye çok tuttu, beğenenlerin sayısı bir günde 10 oldu ;)

ya adamlar var 350 oy filan almis, ilkokul yazisi gibi yazmis esas hilekar onlar ;D zaten dedigim gibi esas secici juri var, bu oylar sadece hikayenin arkalara gitmesini engeller daha cok insan okur, destek veren herkese tesekkurler ;D

bu arada full + full off road icin suzuki isteyen birileri olursa suzukiyi satabilirim. aklinizda olsun :D

yavuz-çelikel' Alıntı:
allah alllah senide anlamadım gitti. 3 saattte aldı 3 haftada satıyo.

abi benim kafamda 2 arac var vx80 yada discovery 1, ve ben bunlardan birisini almadigim surece hep aklimda kalicak. suzukiden memnunum ama simdi bir sene filan kalirsa bende bunada masraf edicem , ustelik eskitip saticam, ama mutlaka birgun satim bir vx80 yada discovery 1 alicam. o yuzden daha yolun basinda yapayim ki zarar en az olsun.

Tempus' Alıntı:
abi benim kafamda 2 arac var vx80 yada discovery 1, ve ben bunlardan birisini almadigim surece hep aklimda kalicak. suzukiden memnunum ama simdi bir sene filan kalirsa bende bunada masraf edicem , ustelik eskitip saticam, ama mutlaka birgun satim bir vx80 yada discovery 1 alicam. o yuzden daha yolun basinda yapayim ki zarar en az olsun.

Ben bu hikayeyi bir yerden tanıyorum.

doğru yolu bulucaksın yani....

Tempus' Alıntı:

bakalim abi vx80 in temiz ve ucuzunu bulmak zor, bulsam ilk tercihim o, bulamazsam discovery 1 istedigim an bulurum, alir toplarim bastan. ilan filan vermiyorum zaten once es dost ahbap arasinda duyurayim cikmazsa musterisi bakarim duruma o zaman.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri