Arama sonuçlarınız

1. Playmoon

Map Sensörü 0 Gösteriyor.

Merhaba. Delphi arıza tesbit cihazı aldım. İlk kullanımımda Map sensörü değeri 0 kpa gözüküyor rolantide ve gaz verince. Aracım Nissan navara 4x4 2006. Turbo 2 defa revizyon yapıldı hala ötme sesi geliyor sizce bundan olabilirmi. Ve sizce temizleme bu sensörü kurtarırmı yoksa uğraşmadan...

2. Playmoon

Satılık Camlı Kabin

Yeni aldığım aracımda üzerindeki camlı kabin satılıktır. Sahibinden ilan numarası #299248123 hardtop kabinle takas olur. Nissan Navara
  3. Playmoon

Katalizör Yardım

Teşekkür ederim içim rahatladı.

4. Playmoon

Katalizör Yardım

Merhaba Nissan Navara aracımın bir hata yaparak katalizörünü boşalttırdım. Şimdi araç soğukken bozuk turbo sesi gibi ötme yapıyor. Turboda sıkıntı yok. Egzozcu katalizör boş olduğu için geliyor dedi. Sizcede öğlemidir yoksa turbomu ötüyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. Playmoon

1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Valla belki öğledir ama 2.2 bile küçük kalıyor arabaya.

6. Playmoon

Hava soğutmalı..mı?

Ynt: Hava soğutmalı..mı? 2000 - 2500 arası bir bütçe ayırdım tabi ankarada fiyatlar biraz yüksek sizin önereceğiniz bir motor olabilirmi. Enduro arazi veya gezi de olabilir ille choper tipi olması gerekmez.

7. Playmoon

Hava soğutmalı..mı?

Ynt: Hava soğutmalı..mı? yani yaklaşık 100 km de bir dinlenerek 500 km civarı gibi
  8. Playmoon

Hava soğutmalı..mı?

Merhaba aslen off-road meraklısıyım fakat gezmek için başlangıç düzeyinde motor almak istiyorum başlangıç için mondial 250cc hava soğutmalı düşünüyorum. hava soğutmalı olduğunu bastıra bastıra söğlüyorum çünkü uzun yolda sıkıntı yaratırmı bilmek istiyorum. Beni bu konuda aydılatırsanız...
  9. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera benim araç ruhsatta gri geçiyor ama rengi sarımtrak yani bal rengi gibi onun için heraldi mat koyu gride sıkıntı çıkarmaz. Bildiğim kadarıyla kaplamada olsa rengin ruhsat ile tutması gerekiyor.

10. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera 1.290 tl ye mal oldu. Anadolu sigorta

11. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera bakalım benimkide şu an tamircide ön takımları komple değiştiriliyor. Daha sonra motora bir bakım yaptırıcam ve estetik görünüme geçicem. 2 ay kadar önce nerdeyse 10.000 tl ye satıyordum. Sonra aniden vazgeçtim yaptırıp binicem dedim. Ömrüm yettikçe satmayı düşünmüyorum...
  12. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera beğendiğinize çok sevindim çevremdeki birçok kişi frontera ile boşuna uğraştığımı söylüyor ama bende birşeyler yapılırsa güzel bir arac olacağına inanıyorum.

13. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera Arkadaşınız doğru söğlemiş bende 1 haftadır nerdeyse tüm alt takım parçalarını topladım ve nerdeyse hepsi isuzu uyumlu zaten fiyatlarına kadar yakında yayınlıycam
  14. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera Çok teşekkürler baya faydalı olacak çamurluklar felanda çok güzel
  15. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera Teşekkür ederim, ilk etapta alt takım ve motor üzerinde yoğunlaşıcam daha sonra iç ve dış görünümle ilgileniceğim kaplama ile ilgili bilgin olursa haberlerini beklerim. Tabiki her anını yayınlıycam.

16. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera kaplama güneşte felan bozuluyor dediler onun için sıcak bakmamıştım
  17. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera boyaya 1000tl dediler fakat 700 bitiririz diğe anlaştık. (tabi öncesinde yürür aksam var) vernik sürmeyiz mat olur dediler. yani tahminim kaportadaki ufak tefek işlerle 700 - 1000 arası bir rakam çıkar.
  18. Playmoon

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera ne yazıkki bulamadım kaputun ortasındaki var olan bombeyi birazdaha arkadan öne doğru kabartıp ön tarafına ızgara koymayı düşünüyorum. kafama tek takılan kapı çıtalarını tamponları ve aynalarıda boyatıp boyatmamak.

19. Playmoon

Esrot Burcu

Ynt: Esrot Burcu teşekkürler
  20. Playmoon

Mat Gri Frontera

Benim aracı mat gri boyatmayı düşünüyorum. Birde kaputu fiberle bombeleştiricem sizce nasıl olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri