Mat Gri Frontera

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Playmoon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,073

Playmoon

Geldim, Gördüm, Yendim ...
Yer
Ankara
Benim aracı mat gri boyatmayı düşünüyorum. Birde kaputu fiberle bombeleştiricem sizce nasıl olur.

Etiketler

Ynt: Mat Gri Frontera

rumelian' Alıntı:
kaput için örnek resim var mı?

ne yazıkki bulamadım kaputun ortasındaki var olan bombeyi birazdaha arkadan öne doğru kabartıp ön tarafına ızgara koymayı düşünüyorum. kafama tek takılan kapı
çıtalarını tamponları ve aynalarıda boyatıp boyatmamak.

bende arka tamponu değiştirmeyi düşünüyorum. hatta arka tampona bağlı bir aparatla arkadaki stepneyi, ona bağlamayı. böylece stepnenin bagaj kapağına yaptığı yük azalır.
aynalar çıtalar, ızgara, ve tüm demir aksamı boyatmak benim de aklımda olan ama bütçe bekleyen konular :D
fiyat aldın mı hiç boyaya?

boyaya 1000tl dediler fakat 700 bitiririz diğe anlaştık. (tabi öncesinde yürür aksam var) vernik sürmeyiz mat olur dediler. yani tahminim kaportadaki ufak tefek işlerle 700 - 1000 arası bir rakam çıkar.

boya ile uğraşmayın kaplama yaptırın ,kaporta işlemleri bittikten sonra tam da mat oluyor.Örnekolarak kaplama yapan firma olarak bunu koyayım nette buldum http://www.protackaplama.net/ araç kaplama diye aratırsanız onlarca çıkıyor.Kolay gelsin :smiley:

kaplama güneşte felan bozuluyor dediler onun için sıcak bakmamıştım

Playmoon' Alıntı:
kaplama güneşte felan bozuluyor dediler onun için sıcak bakmamıştım

benim iki arkadaşım şubat gibi kaplattılar şimdilik bir şey yok ama tam sıcak görmedi onun için bir şey diyemiyeceğim,bir fikir vereyim istemiştim,kaput için düşündüğün güzel olur herhalde tam hayal edemedim onun için bir şey dememiştim,yaptıklarını paylaşırsan sevinirim,sağlıcakla kal ,kolay gelsin tekrar :smiley:

necil' Alıntı:
benim iki arkadaşım şubat gibi kaplattılar şimdilik bir şey yok ama tam sıcak görmedi onun için bir şey diyemiyeceğim,bir fikir vereyim istemiştim,kaput için düşündüğün güzel olur herhalde tam hayal edemedim onun için bir şey dememiştim,yaptıklarını paylaşırsan sevinirim,sağlıcakla kal ,kolay gelsin tekrar :smiley:

Teşekkür ederim, ilk etapta alt takım ve motor üzerinde yoğunlaşıcam daha sonra iç ve dış görünümle ilgileniceğim kaplama ile ilgili bilgin olursa haberlerini beklerim. Tabiki her anını yayınlıycam.

Playmoon' Alıntı:
Teşekkür ederim, ilk etapta alt takım ve motor üzerinde yoğunlaşıcam daha sonra iç ve dış görünümle ilgileniceğim kaplama ile ilgili bilgin olursa haberlerini beklerim. Tabiki her anını yayınlıycam.

ön kaput için bir fotgraqf vardı bende bulamadım,bulur bulmaz yollıyacağım,fiberden yapılmış afrikafdaki dakaryarışı için yapılmış özel bir fronteraydı,çok beğenmiştim arıyorum haber veririrm kolay gelsin :smiley:

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dakar_2006_Szalay_Opel.jpg 2006 dakar yarışı için yapılan frontera fotografı bu adreste bakarsın bir ara,belkide beğenirsin :smiley:

800px-Dakar_2006_Szalay_Opel.jpg

Çok teşekkürler baya faydalı olacak çamurluklar felanda çok güzel

Playmoon' Alıntı:
Çok teşekkürler baya faydalı olacak çamurluklar felanda çok güzel

diğer fotoları bulayım akşsm evden eklerim,çok beğendiğim bir araçtır frontera,burda bir arkadaşım vardıaz evvel, eğer doğruysa bazı yürüyen aksamlar ve motor parçalarını bir arkadaşı ısuzu marka araç parçaları satan bir yerden daha ucuza alıyormuş bire bir uyuyormuş yinede bir söylenti kabul et çünki duyduğumu yazdım yinede bir araştır sende, parçayı alan arkadaşa ulaşırsak telefonunu yazarım konuşursun kolay gelsin ,frontera ya ne yapılsa yakışıyor tek bunu söyliyebilirim,parça ,motor hakkında pek bilgim yok.kolay gelsin.

necil' Alıntı:
diğer fotoları bulayım akşsm evden eklerim,çok beğendiğim bir araçtır frontera,burda bir arkadaşım vardıaz evvel, eğer doğruysa bazı yürüyen aksamlar ve motor parçalarını bir arkadaşı ısuzu marka araç parçaları satan bir yerden daha ucuza alıyormuş bire bir uyuyormuş yinede bir söylenti kabul et çünki duyduğumu yazdım yinede bir araştır sende, parçayı alan arkadaşa ulaşırsak telefonunu yazarım konuşursun kolay gelsin ,frontera ya ne yapılsa yakışıyor tek bunu söyliyebilirim,parça ,motor hakkında pek bilgim yok.kolay gelsin.

Arkadaşınız doğru söğlemiş bende 1 haftadır nerdeyse tüm alt takım parçalarını topladım ve nerdeyse hepsi isuzu uyumlu zaten fiyatlarına kadar yakında yayınlıycam

Playmoon' Alıntı:
Arkadaşınız doğru söğlemiş bende 1 haftadır nerdeyse tüm alt takım parçalarını topladım ve nerdeyse hepsi isuzu uyumlu zaten fiyatlarına kadar yakında yayınlıycam

beğendiğinize çok sevindim çevremdeki birçok kişi frontera ile boşuna uğraştığımı söylüyor ama bende birşeyler yapılırsa güzel bir arac olacağına inanıyorum.

Playmoon' Alıntı:
beğendiğinize çok sevindim çevremdeki birçok kişi frontera ile boşuna uğraştığımı söylüyor ama bende birşeyler yapılırsa güzel bir arac olacağına inanıyorum.

bence hiç takma kafana,kim ne derse desin ,sen beğeniyorsan mutlu olacaksan yeter, :smiley:kasa duruşu ben ce çok güzel fronteranın,tabi zevkler renkler tartışılmaz derler ben bu tip kasaları beğeniyorum ,beğenmiyende olacaktır saygı duyuyorum beğenmiyenlerede ,akşama fotoları ekliyebilirsem bakarsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR