rumelian' Alıntı:kaput için örnek resim var mı?
Playmoon' Alıntı:kaplama güneşte felan bozuluyor dediler onun için sıcak bakmamıştım
necil' Alıntı:benim iki arkadaşım şubat gibi kaplattılar şimdilik bir şey yok ama tam sıcak görmedi onun için bir şey diyemiyeceğim,bir fikir vereyim istemiştim,kaput için düşündüğün güzel olur herhalde tam hayal edemedim onun için bir şey dememiştim,yaptıklarını paylaşırsan sevinirim,sağlıcakla kal ,kolay gelsin tekrar
Playmoon' Alıntı:Teşekkür ederim, ilk etapta alt takım ve motor üzerinde yoğunlaşıcam daha sonra iç ve dış görünümle ilgileniceğim kaplama ile ilgili bilgin olursa haberlerini beklerim. Tabiki her anını yayınlıycam.
Playmoon' Alıntı:Çok teşekkürler baya faydalı olacak çamurluklar felanda çok güzel
necil' Alıntı:diğer fotoları bulayım akşsm evden eklerim,çok beğendiğim bir araçtır frontera,burda bir arkadaşım vardıaz evvel, eğer doğruysa bazı yürüyen aksamlar ve motor parçalarını bir arkadaşı ısuzu marka araç parçaları satan bir yerden daha ucuza alıyormuş bire bir uyuyormuş yinede bir söylenti kabul et çünki duyduğumu yazdım yinede bir araştır sende, parçayı alan arkadaşa ulaşırsak telefonunu yazarım konuşursun kolay gelsin ,frontera ya ne yapılsa yakışıyor tek bunu söyliyebilirim,parça ,motor hakkında pek bilgim yok.kolay gelsin.
Playmoon' Alıntı:Arkadaşınız doğru söğlemiş bende 1 haftadır nerdeyse tüm alt takım parçalarını topladım ve nerdeyse hepsi isuzu uyumlu zaten fiyatlarına kadar yakında yayınlıycam
Playmoon' Alıntı:beğendiğinize çok sevindim çevremdeki birçok kişi frontera ile boşuna uğraştığımı söylüyor ama bende birşeyler yapılırsa güzel bir arac olacağına inanıyorum.