Hava soğutmalı..mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Playmoon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,009

Playmoon

Geldim, Gördüm, Yendim ...
Yer
Ankara
Merhaba aslen off-road meraklısıyım fakat gezmek için başlangıç düzeyinde motor almak istiyorum başlangıç için mondial 250cc hava soğutmalı düşünüyorum. hava soğutmalı olduğunu bastıra bastıra söğlüyorum çünkü uzun yolda sıkıntı yaratırmı bilmek istiyorum. Beni bu konuda aydılatırsanız sevinirim. Şimdisen teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Hava soğutmalı..mı?

selamlar
250 cc mondial chopper bi motosiklet olduğunu düşünüyorum ve hava soğutmalı bu motorla uzun yol olarak bahsettiğimiz yolun mesafesi nekadardır acaba

sulo95' Alıntı:
selamlar
250 cc mondial chopper bi motosiklet olduğunu düşünüyorum ve hava soğutmalı bu motorla uzun yol olarak bahsettiğimiz yolun mesafesi nekadardır acaba
yani yaklaşık 100 km de bir dinlenerek 500 km civarı gibi

dinlenerek gideceğine göre problem çıkartacağını düşünmüyorum , tabi bu tip motorlar biraz vibrasyonlu olduğu için uzun vadede problem çıkarmaya başlayacaktır.

sulo95' Alıntı:
dinlenerek gideceğine göre problem çıkartacağını düşünmüyorum , tabi bu tip motorlar biraz vibrasyonlu olduğu için uzun vadede problem çıkarmaya başlayacaktır.

2000 - 2500 arası bir bütçe ayırdım tabi ankarada fiyatlar biraz yüksek sizin önereceğiniz bir motor olabilirmi. Enduro arazi veya gezi de olabilir ille choper tipi olması gerekmez.

honda cbf150 den yanayım aslında ayırdığın bütceyede hemen hemen uygun düşecektir ve 250 cc bi çin malından çok çok iyi olup yakıt ve masraflarıda az olacaktır. şehir içinde gayet iyi uzunyaldada sıkıntı çıkarmadan binebilirsin

10.000 km civarı mondial'e bindim,hiç şiştigini görmedim.Çünkü hiç şişene kadar üstünde kalamadım.bir saat devamlı sürüşten sonra agrı uyuşukluk hissi,bitarafını hissedememe gibi şikayetler yüzünden.Bilmem anlatabildimmi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri