Arama sonuçlarınız

1. M

Defender ve Klima

Ynt: Defender ve Klima klima ve vebasto uygulaması yapılıyor,yapanları gördüm ancak maliyet kısmını bilmiyorum

2. M

Defender Alacağım - Önerileriniz

hacim dediğin sanırım şakadır diresiyonunu tutarken sol elini kullanamazsın,ucuz derken sanırım sıfır parça fiyatlarını hiç sormadın(çıkma,ne olduğu ve ne kadar kullanılabileceği şüpheli ikinci el parçaları hariç tutuyorum) örnek vermek gerekirse kapı iç döşeme fiyatıni biliyorsundur...
  3. M

defender satın alımı - yardımlarınıza ihtiyacım var

Ynt: defender satın alımı - yardımlarınıza ihtiyacım var düz dizel daha az masraf,tdi sonuna kadar masraf. eğer aracı çok ağır arazi şartlarında (lastiği yarıısına kadar çamura gömmeyeceksen)sürmeyeceksen düz dizel haydi haydi yeter.motor ne kadar teferruatlı olursa masrafı o kadar artar...

4. M

Motorunu Değiştirenlere Müjde :)

Ynt: Motorunu Değiştirenlere Müjde :) tüv e güvenip hiç bir şey yapmam ,geçen ay Trabzon da muayneye girdim Allah b.... v.....sin arabadanda bıktım onlardanda,geçen sene elfreni testinde şanzımanımı dağıtmışlardı,aracım tenteli Trabzon tüv hariç heryerde araçlara arazi taşıtı yazıyor ve 5,7...
  5. M

Yardım....Fiyatlarındaki Abartı / Tutarsızlıklardan Defender Alamıyorum.

Ynt: Yardım....Fiyatlarındaki Abartı / Tutarsızlıklardan Defender Alamıyorum. valla defender fiyatları banada abartılı geliyordu ancak işin içine girdim 2 araç topladım kankama, masraflar ondan uğraşma benden, araçları toplamaya başladık,usta ile uğraş,parça satıcıları ile uğraş(son parça...

6. M

Defender Alacağım - Önerileriniz

hiç bulaşma dostum,almayan bir alan bin pişman .ginede kolay gelsin ;))))

7. M

Defender 110 Hakkında...

Ynt: Defender 110 Hakkında... tenteli 90 model toplanmış defendır aldım,bu kasa 5 kapıya dönebilirmi veya en azından çift kabin pikap yapmak mümkünmü,konuya dair bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  8. M

Araç Dönüşümü

Ynt: Araç Dönüşümü masraf konusunda şöyle bir durum söz konusu araç tenteli ancak komple (ilk sahibi tarafından) toplanmış mekanik süper ancak kaporta işçiliği daha iyi olabilirmiş,bir taşla iki kuş vurmaya çalışacağım kaporta komple sıfırdan elden geçerken 5 kapı dönüşümünüde yapmak...
  9. M

Araç Dönüşümü

arkadaşlar ,tenteli 92 model defenderi 5 kapılı kapalı kabine çevirmek istesek (proje çizdirerek vede ruhsata işleterek) mümkünmü acaba,bir kaç kişinin fikrini aldım kimi olur sıkıntı yaşamazsın diyor kimide olmaz aldığında ne ise o şekilde kalır diyorlar ,sizlerin tecrübesinden faydalanmak...

10. M

2.5 Düz Dizele Hangi Lastik

Ynt: 2.5 Düz Dizele Hangi Lastik Reha bey teşekkürler verdiğiniz bilgiye,affınıza sığınarak 16/6,5 nato tipi janta bu lastik uyarmı acaba

11. M

2.5 Düz Dizele Hangi Lastik

1987 2.5 düz dizel defender 110 a nato tipi jant takmayı düşünüyorum,lastikleride değiştireceğim . nato tipi janta ölçü olarak 16X6,5 yazıyor,lastikleride goodrich at almak istiyorum sizce hangi ölçülerde lastik almam gerekir ,nete bakıyorum BF Goodrich All Terrain T/A KO 225/70/16 (102 R) den...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR