hacim dediğin sanırım şakadır diresiyonunu tutarken sol elini kullanamazsın,ucuz derken sanırım sıfır parça fiyatlarını hiç sormadın(çıkma,ne olduğu ve ne kadar kullanılabileceği şüpheli ikinci el parçaları hariç tutuyorum) örnek vermek gerekirse kapı iç döşeme fiyatıni biliyorsundur sanırım,vergi konusu bendeki 92 model sanırım başka markanında 92 modelinin vergisi bununkinden farklı değildir,karizmaya kesinlikle diyeceğim bir şey yok bendeki ile hala uğraşmamın nedeni o karizma zaten ama başkada birşeyi yok zaten,yük nakli o biraz şüpheli 500 kg ile asfalt yolda ,yaylı olmasından dolayı araba elinden kaçar durur,yolda bütün şeritleri kullanarak istikametini anca korursun,yolcu nakli içinde aynı şey geçerli bendekine 10 kişi bindik bu zamana kadar ordada durum aynı tabi böbreklerinden sorunlu olanları araca almıyoruz asfalt yol haricinde,ama ben ginede bu aracı seviyorum, bir özelliğini yazmayı unutmuşsun ekleyeyim;maaşın yaklaştığını senden önce hisseden bir araçtır paranın geleceğini hemen anlar , arıza yaparak maaşına ortak olur.ben ne kadar defendercı olsamda arazi için lada çok daha uygun ve makul bir araç bunuda kabul etmek gerek