Defender Alacağım - Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmettufan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,871

mehmettufan

Ana Kamp
selam arkadaşlar yaklaşık 2 seneder sitenizi takip ediyorum bende bir defender hastasıyım bu aralar dizel bi araba alıcam sizin bildiğiniz tavsiye ediceğiniz bir araç varmı malum siteden ilğilendiğim 2 araç var fiyat aralığım 12000 135000 arası yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler

Katılıyorum kesinlikle kolay gelsin. Yazdığınız aralıktaki bir araba sizi memnun etmiyebilir kesinlikle masraf ister.Hazırlıklı olun.

mimartrb' Alıntı:
hiç bulaşma dostum,almayan bir alan bin pişman .ginede kolay gelsin ;))))

bu fiyatlarla
bu iç hacım genişliğinde
bu vergi durumunda
bu parca ucuzlugunda
bu parca temını kolaylıgında
bu karızmatık duruşunda
bu yükseklikte yuksetlem yapmadan binilecek olan
bu sayıda yolcu naklı ve yük nakli yapabilecek olan

Başka bi marka model arac varsa söyleyin o nu alalım arkadaşım ama yukarıdaki yazdım özelliklerin hepsine uyacak!

hacim dediğin sanırım şakadır diresiyonunu tutarken sol elini kullanamazsın,ucuz derken sanırım sıfır parça fiyatlarını hiç sormadın(çıkma,ne olduğu ve ne kadar kullanılabileceği şüpheli ikinci el parçaları hariç tutuyorum) örnek vermek gerekirse kapı iç döşeme fiyatıni biliyorsundur sanırım,vergi konusu bendeki 92 model sanırım başka markanında 92 modelinin vergisi bununkinden farklı değildir,karizmaya kesinlikle diyeceğim bir şey yok bendeki ile hala uğraşmamın nedeni o karizma zaten ama başkada birşeyi yok zaten,yük nakli o biraz şüpheli 500 kg ile asfalt yolda ,yaylı olmasından dolayı araba elinden kaçar durur,yolda bütün şeritleri kullanarak istikametini anca korursun,yolcu nakli içinde aynı şey geçerli bendekine 10 kişi bindik bu zamana kadar ordada durum aynı tabi böbreklerinden sorunlu olanları araca almıyoruz asfalt yol haricinde,ama ben ginede bu aracı seviyorum, bir özelliğini yazmayı unutmuşsun ekleyeyim;maaşın yaklaştığını senden önce hisseden bir araçtır paranın geleceğini hemen anlar , arıza yaparak maaşına ortak olur.ben ne kadar defendercı olsamda arazi için lada çok daha uygun ve makul bir araç bunuda kabul etmek gerek

eğer usta onay verirse 30 bine bu aracı alırmıydınız,300 tdi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1988-model-defender-110-44329424/detay/

omnitemporal' Alıntı:
eğer usta onay verirse 30 bine bu aracı alırmıydınız,300 tdi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1988-model-defender-110-44329424/detay/

usta oranin ortagimi???? : )))

gercek ederinden bana gore en az 9000 tl fazla. o da en az.... jant lastik harici artisi puma motor 300 tdi. eksik donanimi ise cok bence. onun ederini varin siz hesaplayin. elbette kullanimamaciniza gore bu rakam degiskenlik gosterecektir... selamlar.....

mimartrb' Alıntı:
hacim dediğin sanırım şakadır diresiyonunu tutarken sol elini kullanamazsın,ucuz derken sanırım sıfır parça fiyatlarını hiç sormadın(çıkma,ne olduğu ve ne kadar kullanılabileceği şüpheli ikinci el parçaları hariç tutuyorum) örnek vermek gerekirse kapı iç döşeme fiyatıni biliyorsundur sanırım,vergi konusu bendeki 92 model sanırım başka markanında 92 modelinin vergisi bununkinden farklı değildir,karizmaya kesinlikle diyeceğim bir şey yok bendeki ile hala uğraşmamın nedeni o karizma zaten ama başkada birşeyi yok zaten,yük nakli o biraz şüpheli 500 kg ile asfalt yolda ,yaylı olmasından dolayı araba elinden kaçar durur,yolda bütün şeritleri kullanarak istikametini anca korursun,yolcu nakli içinde aynı şey geçerli bendekine 10 kişi bindik bu zamana kadar ordada durum aynı tabi böbreklerinden sorunlu olanları araca almıyoruz asfalt yol haricinde,ama ben ginede bu aracı seviyorum, bir özelliğini yazmayı unutmuşsun ekleyeyim;maaşın yaklaştığını senden önce hisseden bir araçtır paranın geleceğini hemen anlar , arıza yaparak maaşına ortak olur.ben ne kadar defendercı olsamda arazi için lada çok daha uygun ve makul bir araç bunuda kabul etmek gerek

sayin hocam isim geregi lada. defender ve land cruiser ile ciddi parkurlarda ve en kotu hava kosullarinda araziye cikmaktayim. gorudunuze kesinlikle katilmiyorum ve bu gorus tecrubeye dayanan objektif bir tespittir. ladayi defenderin arazi.kabiliyetinin ustune koymak cidden yanlis bir tespittir. aksini iddia edenleri kars`a, ladasi ile birlikte davet ediyorum. ben misafir ederim keyifle ancak 1700cc. benzinli motorun aczini gorunce doktor masraflarini bir defenderci olarak karsilamam ; ))) selamlar ve saygilar

mimartrb' Alıntı:

kac yıldır bu araclar uretılıyor ve satılıyor sagdan dıreksıyonu olanada saga cok yakın ama kullanılıyor.( biraz kalıplıysanız kücük direksiyon simidi alın)
cıkma parca hıc almadım almayada gerekyok parcaları 88 model reno ile aynı piyasaya göre bedava.
dekoratıf parcalar ithal oldugu icin pahalı dır buda normal kapı perdeleri 130 tl civarıdır yanılmıyorsam
92 model 2500 cc butun aracların vergısı aynıdır ama 2500 cc motoru olan bu arac konseptıne uygun başka arazı taşıtı tr de yok( 4 runner harıc onunda parcası ebay dan gelıyor )
92 model olup ta karızma dıye iyi toplanmamış sorunlar yaratan bir arac sizin şanssızlığızdır diye düşünüyorum.
aracların ruhu olduğna inanırım ama duzenlı bakımları yapılmadıysa miyatlı parcalar degişmedıyse o racı kullanmak zaten tehlikeli hepsini bi degiştirin( cıkma parca olmasın)
askerıyeden cıkma iyi toplanmamış bi aracsa, aracınıza mormalden fazla yukseltme yanlış lastık secımı yaptısanız makaslı olmayan butun aracların gezdıgı kadar normalın üstünde yükle normalin üstundeki hızlarda bütün araclar gezer direksiyonunuz saglamsa karşışeride falan gecmez araç. ( hic kullan madıgım defendderi aldıktan sonra hıc gıtmediğim bı yoldan 750 km aşağı yukarı calıştırıp hiçdumadan geldım gezme kaza riskim olamadı)
ayrıca yuk naklı 1000 g olan başka aracyok
ilk yazdıgım msj da zaten konfor yazmadım konforu amacına göre normal bi aractır 10 kişiyle sarsıntısız gidebilecegınız bı arac yok tratör de aynı sarsıntıtı yapar aynı yolda konfor olacaksa daha yüksek motor ve vergili daha yuksek modelli aracları seceneklerı cok.

ayrıca konu acan arkadaş konuyu acıp bidaha ugramamış iki üc msj atmaiş iki yıkdır forumdaymış bu konudada kendısine kolay gelsin diliyorum.

lınk deki aracın fiyatı maliyetınden fazla masraf edilmiş olabilir ama biraz yüksek bence

arkadaşlar vites değiştirmelerde arkadan tak diye bir ses geliyo armut dan geldiğini söyledi bir kişi neden yapar acaba zararı varmıdır

mehmettufan' Alıntı:
arkadaşlar vites değiştirmelerde arkadan tak diye bir ses geliyo armut dan geldiğini söyledi bir kişi neden yapar acaba zararı varmıdır

Rahatsızlık vermıyorsa baktırmaya gerekyoktur ama aşırı bir vuruntuysa baktırmakta fayda var
kayıcılar
istavrozlar
caster burcları
catalyay burcları
ön yada arka defransiyelin bakılması gerekir sırasıyla bakmak lazım.

arkadaşlar benim aracım 450_500 gibi yakıyor normalmidir bana fazla gibi geldi ama arazidede zorlamıyorum ne yapmam lazım pompaylamı alakalı acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.