Yardım....Fiyatlarındaki Abartı / Tutarsızlıklardan Defender Alamıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,489
Ynt: Yardım....Fiyatlarındaki Abartı / Tutarsızlıklardan Defender Alamıyorum.

valla defender fiyatları banada abartılı geliyordu ancak işin içine girdim 2 araç topladım kankama, masraflar ondan uğraşma benden, araçları toplamaya başladık,usta ile uğraş,parça satıcıları ile uğraş(son parça aldığım Ankara daki arkadaşı hariç tutuyorum),tüvle uğraş,trafikle uğraş,makina mühendisi ile uğraş gerisini siz ekleyin....bendeki tenteli defenderi ;(kankama yaptırdığım ilk araçtı sonra ben satın aldım)arada giden küçük paraları saymazsak 18 000 tl sırf yedek parça ve işçilikleri tuttu, 5500 tl ye alındı 1000tl yürür hale gelmesi ve memelekete ulaşması için harcandı(yakıt ve işçilik,trafik izinleri ..v.s ) e bu arabayı kaça satacaksınız . o nedenle gerçek manada (turbo veya düz fark etmez) motoru yapılmış,şanzımanı ve arazi vitesi sıfırlanmış,şase kumlanmış, akslar ,amortüsörler,yaylar,burçlar,elektrik tesisatı yenilenmiş bir araç iyi paraya malolur ve iyi parayada satılmalıdır. tabi şu var birde bu kadar yorgunluk ve masraftan sonra insanda hala istek ve şevk kalıyormu ,yeni alacak arkadaşlara şunuda düşünmelerini tavsiye ederim ne kadar yeni oldu desende bu araçlar yorgun her ay düzenli masraf çıkarmaya devam ediyor

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.