Defender 110 Hakkında...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,565

Etiketler
Ynt: Defender 110 Hakkında...

yanlış anlaşıldım galiba kastettiğim yukardaki araç.(Berk'in almayı düşündüğü 2400 tdi) :smiley:. Bildiğim kadarıyla 110 larda 2500 cclik (hatta aynı motor bloğuna sahipmiş) benzinli yada dizel motor bulunuyor.Yanılıyormuyum?

abı bana soylenen 2,400 ama buyk ıhtımal 2,500 dur ben yannıs annamıs olmalıyım cunku bende arastırdım genelde 2,500 2,400 deıl.. bu hafta ne oldugu ortaya cıkar yaa :D buyuk ıhtımal satarız

Arkadaslar ilgilenenler icin asagidaki ilanda bir D90 2.5 diesel gordum,
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2550201
sevgiler
Erdal Yaman

Land Rover'ın 3.0 TDI motoru yok hocam
90 senesine kadar 2.5 dizel ve 200TDI denen 2.5 turbo dizel, 90-99 arası 300TDI denen güçlendirilmiş 2.5 turbodizel
99-04 5 silindirli 2.5 litre TD5, TD6 ve en son TDV8 i ürettiler

Berk'in dediği Defender'ın motoru orjinal olmayabilir, en çok Nissan motorları takılıyor bu araçlara
2.7TDI terrano motoru uyum sağlıyor

300TDI veya 200TDI motorlu defenderlar çok pahalı oluyor, ucuza bulunursa kaçırmamak lazım

Iceman®' Alıntı:
yeni modellerde öyle ama eskilerde çoğunlukla benzinli var 89-92 arasında... 130larda 3bin dizel var.
[/quote

mertçim tekirdağ sivil savunmaya defender 130 çift kabin arama kurtarma aracı alındı 2004te ve aracın ruhsatında 2998cc olarak geçiyor motor hacmi.
130milyar para vermişti valilik o sene...ama araç kışın trakyada köy hizmetleri ve karayollarındaki unimoglar dışında zincirsiz giren tek araçtı...

Deep' Alıntı:
Land Rover'ın 3.0 TDI motoru yok hocam
90 senesine kadar 2.5 dizel ve 200TDI denen 2.5 turbo dizel, 90-99 arası 300TDI denen güçlendirilmiş 2.5 turbodizel
99-04 5 silindirli 2.5 litre TD5, TD6 ve en son TDV8 i ürettiler

Berk'in dediği Defender'ın motoru orjinal olmayabilir, en çok Nissan motorları takılıyor bu araçlara
2.7TDI terrano motoru uyum sağlıyor

300TDI veya 200TDI motorlu defenderlar çok pahalı oluyor, ucuza bulunursa kaçırmamak lazım

Iceman®' Alıntı:
yeni modellerde öyle ama eskilerde çoğunlukla benzinli var 89-92 arasında... 130larda 3bin dizel var.
[/quote

benım soledıgım aracta deısen parca yok emınız cunku askerıyeden almıslar annaamdım nıe 2,400 dedıklerını bı yannıs anama olabılır 2,5 dıe bılıoyurm cunku

defender deyince ben hep eski diye düşündüm, yoksa var tabi doğru diyosun
TD6 3.0 TDI
baya iyi bir motordur uçurur o aracı

Iceman®' Alıntı:
mertçim tekirdağ sivil savunmaya defender 130 çift kabin arama kurtarma aracı alındı 2004te ve aracın ruhsatında 2998cc olarak geçiyor motor hacmi.
130milyar para vermişti valilik o sene...ama araç kışın trakyada köy hizmetleri ve karayollarındaki unimoglar dışında zincirsiz giren tek araçtı...

tenteli 90 model toplanmış defendır aldım,bu kasa 5 kapıya dönebilirmi veya en azından çift kabin pikap yapmak mümkünmü,konuya dair bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.