Arama sonuçlarınız

1. erdinckoc

Satılı Tahoe

Ynt: Satılı Tahoe Onur bey ilk mesajınızın bir araç ilanı olması çok üzücü... yinede iyi satışlar

2. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim Tabi kullanılıyor, türkiyedede halen kullanılıyor bu yaz akdeniz turu düşünüyoruz classic bmw lerle kendi motorumun resmini yükliyim diger 3 motorda bmw classic olacak eşim bacanak ve baldızla birlikte ufak bi akdeniz turu düşünüyoruz olympos a kadar.. ben ve eşimin motoru
  3. erdinckoc

İçecek Kutularından Model Araba Yapımı...

Ynt: İçecek Kutularından Model Araba Yapımı... gercekten büyük yetenek hayran kaldım..

4. erdinckoc

Rapido 400GS 400 Mondial'in Yeni Motoru

Ynt: Rapido 400GS 400 Mondial'in Yeni Motoru imaj cok hoş olmuş bence fakat arazide randuman verecegini sanmıyorum yinede fiyat dediginiz gibi 4-5 civarları olacaksa yollarda bolbol görürüz..
  5. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim bu fotolar yeterli olur sanırım..

6. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim .

7. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim ..
  8. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim o zaman baslıyalım 8)
  9. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim Özellikle istediginiz bir model varmi

10. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim Suan seyehatte oldugum icin telefondan cevap yaziyorum size yapmis oldugumuz ve yurt disinda ödül alan classic bmw lerin fotograflarini yollicam soylemek istediklerimi daha iyi anliyacaginizi umuyorum.

11. erdinckoc

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim cift yada tek silindir fark etmez istediginiz model bmw classic ler 0 olarak temin edilir :)
  12. erdinckoc

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar Hayalinizdeki defender şuan satılık 8)

13. erdinckoc

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar Rica ederim geldiginizde sizde göreceksiniz ;) olurda bende alırsam modifiye konusunda yardımcı oluruz birbirimşize 8)
  14. erdinckoc

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar cemil bey özel harekattan cıkma olan defenderlar yani port bagajı olan lacivert defenderlar sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak durumda
  15. erdinckoc

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar Bu araçlar tamamen ticari olarak alınıp satılıyor arac sahiplerinin çok bi bilgisi yok ihaleden 20 tane aldılar sanırım gelın bakın gösterin deniyor genelde gidip bakmak görmek en dosrusu zaten

16. erdinckoc

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar bu aralar bende düşünmüyor degilim cj5 im vardı fakat ufak gelmeye basladı ben eşim ve 2 rott um sıgmıoruz malum :) bende defender düşünüyorum bu araclardan bi ikşi tanesi olgun lpg nın yanında duruyor onlar almıs yapmıslar satamayı düşünüyorlardı ama ne yaptılar bi...
  17. erdinckoc

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar evt kendim gittim cok defender ustası degilimdir fakat masraf istedikleri cok açık yeni sanayi yolunda dsi nin karsısında 2 defender daha var haki yeşil askeri araçlar onlar duruyormu bilmiyorum ama bi bakın isterseniz bu baktıklarınız araclardan kapalı alanda olan...
  18. erdinckoc

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar cemil bey merhaba bu araçların bi ikisine bende baktım siz baktınızmı bilmiyorum faka baya emek isteyen araclar cok hor kullanılmıs sadece görüntüde biraz iyiler o kadar

19. erdinckoc

Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009)

Ynt: Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009) yokmu yeni gezi planı arkadaslar ?? ???
  20. erdinckoc

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi

Ynt: Kayseri Erciyes Kayak Merkezi Bu kış erciyeste board ögretecek bi arkadas arıyorum acaba varmııııı :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri