Arama sonuçlarınız

1. C

Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)

Ynt: Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010) cok guzel bir paylasim tesekur ederim ... bu arada vosvos a hayran kaldım cok guzel duruyor canavar :)

2. C

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010) bu tur etkinlikte emegi gecen herkese gönülden tebrik ediyorum ...
  3. C

Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu merhaba arkadaslar bu tur bir geziye katılmak bende istiyorum acaba ne kadar a mal olur boyle bir gezi ? deneyimli arkadaslardan ogrenmek isterim kolay gelsin herkese

4. C

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda bu ısın basını gorduk sonunuda gorcez ins.. kapak resmi icin ideal bir resim ...
  5. C

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda iyi bir surucuyumdur (her turlu arac kulandım taksıden otobuse kadar ) ama bilirmliki off-road ayrı bir deneyim gerektirir .. yazın aracımı aldıktan sonra proje gerceklesene kadar burdaki aktivitelere katılıp sızlerınde yardımıyla bu konuda kendimi gelistircegime...

6. C

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda ins.. projeyi dusunmesi bile insanı heycanlandırmaya yetiyor birde gercege dokebilirsek bu projeyı o zaman dusunmek bile istemiyorum vercegi heycani ... bende hilux almayı dusunuyorum 99 - 00 model seneye kadar saglam toplar bende katılırım size

7. C

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda hosbulduk.. suan proje hangı asamada acaba ?
  8. C

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda adım alperen arac olarak suan taksım var toyota ama temmuz ayında 4 ceker bir toyota almayı planlıyorum bilgisayar muhendisligi son sınıf ogrencısıyım .. 27 yasındayım nickimden cıkan tahmin neydi :)
  9. C

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda buyuk bir merak icerisinde sizi takıp ettigimden emin olabilirsiniz arastırılması gerekenleri burdan yazabilirseniz elimden geldıgınce yardımcı olurum kolay gelsin

10. C

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda herkese merhaba bu proje tam ayrıntıları ne belli olur acaba ? duruma gore bende katılmak ıstıyorum tabi izniniz olursa.. kolay gelsın ...

11. C

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) cok guzel bir calısma emegi gecen herkesi tebrik ederim ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri