Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,695
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

bu tur etkinlikte emegi gecen herkese gönülden tebrik ediyorum ...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

loganrory' Alıntı:
Etkinlik başlangıcında CSO'da katılımcıları beklerken kurulan bu sevimli arkadaşlığın videosu keyifleri yerine getirir umarım...

http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ilgi-dernegi-ve-gezenbilir-off-road-etkinligi/1986049

Videodaki benim oğlum :D bu etkinliğe katılabildiğimiz için biz de çocuklar kadar mutlu olduk. Çocuklardan çok şey öğrendik.
Daha öncede yazdığım gibi son dönemde yapılan en önemli etkinlikti. Bizler için hem keyifli hem de öğretici oldu.

Herkese keyifli günler diliyorum.

Yavuz bey,herşey çok güzeldi,foto'lar için ayrıca Teşkkür ederim,Ellerinize,yüreğinize sağlık.

Çok güzel bir etkinlik olmuş

Faydası güzelliğinden de çok

Tüm emeği geçenleri tebrik ederim

Keşke zamanım olsaydı orada sizlerle olabilseydim

Selamlar

Ender

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Yavuz bey,herşey çok güzeldi,foto'lar için ayrıca Teşkkür ederim,Ellerinize,yüreğinize sağlık.

Orhan ağabey sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, fakat benim fazla emeğim yok Fotolar Altuğ a Videolar Emrah a ait bana sadece yüklemesi düştü ;)

Asıl Teşekkür edilmesi gerekenler Türkiyenin dört bir yanından yüzlerce kilometre aşıp bu etkinlik için gelenlerdir bence. Hepinize çok teşekkürler.

güzel etkinlik olmuş.keşke haberim olsaydı yada etkinlik bölümünü takip etseydim. pazar günü ılgaz'a kadar geldim.arada pek mesafemiz kalmamış.oradan bulunduğunuz yere geçiverirdim.nasip birsonrakine inşallah....

Merhaba arkadaslar,
herzamanki gibi cok guzel ve de hayirli bir bulusmanin onculugunu yapan arkadaslara tekrar tesekkkur ederim.Ankarali arkadaslarin evsahipliginden son derece memnun kaldigimizi ,minnettarligimizi tekrar yazma geregi hissettim.Ayni zamanda bu organizasyone katilan ,cok uzak mesafelerden gelen,maddi manevi destegini esirgemeyen arkadaslar da gonlumuzun bir kosesinde hep olacaklar.
tektek isim yazmak istemiyorum ama, Erkan kardesime ayri parantez,oglen kavurma,aksam izgara,sabah kahvalti hazirlayarak,buyuk fedakarlik ornegi gostermistir,
Gelemeseydim cok uzulecegim bir org.idi,kelleyi koltuga alip,ruhsatsiz,muayenesiz aracimizla sagsalim gidip geldik.
enkisa zamanda tekrar bulusmak dilegiyle...

Alpay ve Mehmet'in Ferrasine ceza kesiliyor...

http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ilgi-dernegi-ve-gezenbilir-offroad-etkinligi/1986491

muhteşem bir etkinlik olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler...

THE FARUK' Alıntı:
Sevgili Orhan abicim sizin gibi değerli dostları tanımak en güzel kazanım şahsım için.Duygulara tercuman olmuş yürekten üslubunuz için kutlarım.sevgiyle kalın abi
Faruk bey,asıl benim sizi atnımış olmam bir onur,mesajınıza anında dönemediğim için çok üzgünüm, videoları yükleye'bilmek için,arkadaş'larında baskısı da olunca, uzadı gitti, tekrar tekrar özür, görüşebilmek dileği ile.

Hakikaten muhteşem bir etkinlik olmuş
Böyle bir etkinliği kaçirdığıma cidden her yeni fotoğrafa baktığım da kahroluyorum :( :(

Ama ant içtim ilk etkinlikte sizlerle beraber olucam :smiley: :smiley: :smiley:

arkadaşlar miniklerle ilgli bir video ekledim haydi bakalım

http://www.dailymotion.com/video/xcxqxa_mvi-2863-minikler-ve-ucurtma_lifestyle

http://www.dailymotion.com/video/xcxrqb_mvi-2848_lifestyle

fatmacığım ne demek keşke daha fazla anı kareleyebilseydim

Çiğdemçiğim ,çocuk videoları için sonsuz tesekkürler, kurtardın bizi, benim şarjım bitmişti , teçrübesizlik işte sağolasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR