GezenGen
Zirve
Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu
Güzel bir rota olmuş. Fakat bir noktaya değinmek istiyorum, Tayland kapıda vize vermiyor, çünkü vizesiz, sadece giriş ve çıkış damgası basıyor. Kapıda vize veriyor sözü, para karşılığında girişte verilen vize için kullanılıyor normalde
arzuguide' Alıntı:Ben iki yıl önce 3,5 ay kadar uzakdoğu gezdim...Tayland'dan kuzeye Laos'a, oradan Vietnam'a, Kamboçya'ya, tekrar Tayland'a, oradan da Malezya, Borneo ve Singapur'a geçip, dönmüştüm. Bundan önceki kış da ikinci sfer Hindistan-Nepal yaptım..
Nepal veya Hindistan'dan doğuya karadan gitmek gerçekten çok zor. Ama özellikle Air Asia gibi şirketlerin çok ucuz biletleri oluyor...
Ama bence şu anda en büyük sorun vizeler. Hint vizesi almak çok zorlaştı, Nepal kapıda veriyor hala..
Tayland da kapıda ama Laos ve Vietnam vizelerini almak çok zor. Vietnam buradan (Ankara), Laos Bangkok'tan alınabilir.. Kamboçya hala kapıdan alınıyor..
Size de sayfalarıma bir bakın derim, onca şeyi buradan yazmak çok zor. Size bir fikir verebilir..
www.arzuortac.blogspot.com
Gerekirse buraya yazın, yardım etmeye çalışalım..Arkadaşların dediği gibi, herkes öğrensin...
Güzel bir rota olmuş. Fakat bir noktaya değinmek istiyorum, Tayland kapıda vize vermiyor, çünkü vizesiz, sadece giriş ve çıkış damgası basıyor. Kapıda vize veriyor sözü, para karşılığında girişte verilen vize için kullanılıyor normalde