Arama sonuçlarınız

1. kurtarma 1

Suzuki'de Telsiz Uygulamaları

Ynt: Suzuki'de Telsiz Uygulamaları Türker Bey merhaba, telsiz montajı güzel olmuş fakat direk güneş ışığından korumak gerekli cihazı :)

2. kurtarma 1

Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri Herkese merhaba..Daha önce, benzer bir çalışmayı motorize ekip ile Bursa'da gerçekleştirdik.Proje devam etmekte, gezenbilir ailesi olarak da iyi işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum.Ve konuyu merakla takip ediyorum. Sevgiler..
  3. kurtarma 1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar, herkese günaydın..yeni bir üye olarak,bursada ki gezenbilir üeleri ile tanışmak istiyorum.bursa da kaç kişiyiz? Sevgilerle..

4. kurtarma 1

Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü

Ynt: Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü Merhaba Yaşar bey. Konu yargıda olduğu için detaylı bir açıklama yapamıyorum.Fakat emin olun ki konu ile ilgili ne gerekiyorsa ekibimiz tarafından yapılmaya çalışılmış, sonu bildiğiniz gibi üzücü olmuştur. Sadece bir örnek vererek açıklık getirmeye...
  5. kurtarma 1

Ynt: Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü aklılları yerinde olması gerekiyor üstad..hatırladığım kadarıyla bölgede 13 kar motoru vardı o gece. ve an acısı jandarmanın elinde ne uyku tulumu, ne bivak, hiçbirşey yoktu..bulduklarında yaşıyordu(23:00). 2. bölgeye geldiğinde (02:30) ex.. sonra...

6. kurtarma 1

Ynt: Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü herkese merhaba.bu üzücü oayın yorumlarını daha yeni okuyabiliyorum.kaldıki o geceden sonra kendimi daha yeni toparlayabiliyorum. çok sıkıntılı bir geceydi.tamamen bilgisizlik.ümiti yaşatabilirlerdi.umarım aynı şey birdaha yaşanmaz.

7. kurtarma 1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri